Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Sofia Greftén har skrivit nytt kontrakt med Warberg!

21 maj 2021 12:00
DAM

Ytterligare en viktig spelare har gjort klart för fortsatt spel i Warberg. Det handlar om backen Sofia Greftén som skrivit på ett nytt kontrakt som betyder att kommande säsong blir hennes fjärde i den blåa tröjan.


Lagom till uppstart inför nästa säsong blev det klart att ytterligare en spelare från föregående års trupp stannar i Warberg. För tre säsonger sedan kom den Pixbofostrade Sofia Greftén till Warberg för att fortsätta sin innebandysatsning. Under de tre säsonger som Sofia nu varit i föreningen har hon, som nämnts i tidigare kommunikation, skolats om från forward till back och har under de föregående säsongerna spelat upp sig och blivit en viktig spelare i den defensiva zonen. Under säsongen som gick hade hon en fast startplats bredvid Pernilla Hermansson, efter att hon tidigare år spelat med Amanda Ahola. Hur det blir till kommande säsong återstår att se. Nu är det fokus på försäsong för laget och så här säger Sofia om att vara i gång igen:

-Försäsong innebär riktigt hårt slit, men jag ser ändå en viss tjusning i det. Det är nu vi får en möjlighet att bygga upp den fysik som krävs för att vi som lag ska kunna ta det önskade steget till nästa säsong.

Vad ser du fram emot med säsongen som kommer?

-Det jag ser fram emot allra mest är att få spela framför publik i Sparbanken Wictory Center igen.

Vad säger du om fortsättning i Warberg?

-Det känns kul att få vara del av detta lag som påbörjade något förra säsongen och som nu ska fortsätta den utvecklingen, och tillsammans ska vi ta ännu större kliv under nästa säsong.

Klubbchef Emil Risberg är nöjd över Sofias signatur:

-Sofia utvecklade sitt spel, precis som resten av laget, under föregående säsong. Och det ska bli intressant att se hur hon kan fortsätta den utvecklingen under den stundande säsongen. Vi har funderingar på att låta Sofia återgå till sin ursprungsposition som forward, som hon hade när hon kom till klubben. Att ha spelare i truppen som kan spela på mer än en position är väldigt positivt.

Vi säger stort tack till Sofia Greftén och önskar henne och laget lycka till nu under försäsongsträningen.