Fredag
27 Aug 1 match
Söndag
29 Aug 2 matcher
Söndag
12 Sep 1 match
Tisdag
14 Sep 1 match
Lördag
18 Sep 1 match
Söndag
19 Sep 1 match
Lördag
25 Sep 1 match
Söndag
26 Sep 1 match
Fredag
01 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 2 matcher
Lördag
09 Okt 2 matcher
Lördag
23 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 2 matcher
Lördag
06 Nov 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Onsdag
10 Nov 1 match
Fredag
12 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 1 match
Söndag
14 Nov 1 match
Söndag
21 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 2 matcher
Lördag
18 Dec 1 match

Hanna Svensson klar för nytt år i Warberg.

13 maj 2020 08:48
DAM

Flera utespelare har anslutit till truppen, nu kan vi glatt meddela att målvakten Hanna Svensson valt att skriva nytt kontrakt med Warberg.


Warbergsfostrade Hanna Svensson började att spela innebandy i föreningen vid unga år. Hon har redan åtta säsonger i damlaget och är en väldigt viktig kugge. När säsongen drar igång till hösten är det den nionde säsongen som hon vaktar målet i föreningens represenationslag. Under säsongen som gick nådde hon och passerade milstolpen 100 SSL matcher, samma match var också hennes 200 i Warbergs damlag. Nu har den rutinerade målvakten gjort klart för fortsättning i sin moderförening.

Så här säger Hanna själv om sina tankar att fortsätta i Warberg:

-Jag hade en ganska tidig diskussion med vår sportchef om mina tankar och känslor kring en eventuell flytt eller förlängning. Jag har ändå spelat i föreningen hela min karriär och kände där och då att jag kanske behövde något nytt. Men efter de prestationerna som vi i laget gör i sista halvan av säsongen samt att vi inte fick spela klart serien, på grund av Corona-viruset, så känner jag mig inte färdig här. Därför blev det också självklart att jag kör vidare med Warberg.

Du var inne på förra säsongen, hur skulle du sammanfatta den?

-Sett till lagmässigt så börjar inte säsongen som vi förväntade oss. Vi får inte med oss resultaten som vi önskar och det blir ganska tungt. Kring november och december så händer det en del kring ledarstaben som gör att vi sluter oss samman som lag. Detta märks av i våra prestationer och det börjar gå lite bättre med många jämna matcher. De prestationerna gör också att vi får resultaten med oss och hamnar ovanför strecket när serien avslutades och resulterar i att vi spelar i SSL kommande säsong också.

När du tänker på kommande säsong, vad hoppas du på?

-Jag vill se att vi som lag utvecklas ytterligare några nivåer och slåss om slutspel. Det är på tiden att vi gör det tycker jag. Personligen vill jag fortsätta bygga på den utvecklingskurvan som jag hade sista halvan av säsongen och höja min lägsta nivå ännu mer.

Hur har inledningen på̊ försäsongen varit?

-Den har varit tuff och bra. Alla tjejer har en fantastisk inställning och känns motiverade när vi kör. Under första veckan fick vi köra lite fystester, snabbhet, styrka och intervaller. Tyvärr åkte jag på ett litet bakslag med ett lår som troligtvis är överansträngt och behöver vila några dagar. Annars tycker jag det är kul och skönt att ta ut sig ordentligt, samtidigt som man blir starkare, snabbare och uthålligare.

Vi tackar Hanna Svensson till intervjun och hoppas låret läker snabbt, vi önskar henne lycka till under försäsongen och till hösten.