Söndag
29 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Fredag
17 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Tisdag
21 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
26 Sep 1 match
Söndag
27 Sep 1 match
Lördag
03 Okt 1 match
Söndag
04 Okt 1 match
Fredag
09 Okt 1 match
Lördag
10 Okt 1 match
Söndag
11 Okt 1 match
Söndag
18 Okt 1 match
Lördag
24 Okt 1 match
Söndag
25 Okt 1 match
Lördag
31 Okt 1 match
Söndag
01 Nov 1 match
Lördag
07 Nov 1 match
Söndag
08 Nov 1 match
Torsdag
12 Nov 1 match
Lördag
21 Nov 2 matcher

Damlagets nästa spelare kommer från Träslövsläges IF, vi välkomnar Julia Gustafsson till Warberg

6 maj 2020 09:00
DAM

Under tisdagen blev det klart med ytterligare en ung talang till damtruppen. Warberg och Träslövsläges IF är överens om en dubbellicens för centern Julia Gustafsson till kommande säsong.


Nästa spelare till damtruppen är ytterligare en ung talang, som har skolats till innebandyspelare i grannklubben Träslövsläge IF. Hon har, likt tidigare presenterad spelare, gjort en resa inom sin moderklubb som varit från knattelag hela vägen upp till division 1. Den spelskickliga centern, som även spelat forward, väljer nu att satsa vidare i sin innebandykarriär i den blåa tröjan, med foten fortfarande kvar i moderklubben i och med dubbellicensen. Kontraktet är skrivet på ett år och nu är det dags för oss att bekanta oss lite med Warbergs senaste värvning.

Till att börja med Julia, varmt välkommen till Warberg. Hur gick ditt beslut kring att ansluta till Warberg?

-Det är såklart väldigt kul att jag fått denna chansen och det kommer bli en riktig utmaning. Jag valt att ha dubbellicens detta året mellan Warberg och Träslövsläge. Det är för att jag inte är riktigt redo att ta det stora klivet att lämna ”Läjet” helt, utan börjar istället med ett mindre steg och istället köra på en dubbellicens. Anledningen till att det just var Warberg som skulle bli mitt nya lag var ett ganska självklart val. Warberg har legat mig nära under lång tid då jag både spelat mot föreningen men även spelat med några från IBF i Hallandslaget år 2019. Jag har även hört att Warberg haft ett väldigt driv i sin utveckling och försöker satsa på unga vilket lockat mig mycket.

Du är från Varberg och spelat i grannklubben Träslövsläge, hur har du följt Warberg?

-Jag är uppvuxen i Träslövsläge men har under mina 12 år i TLIF följt Warberg genom att varit och kollat på matcher, men också mött Warberg IBF sedan jag började att spela. Mina kusiner och min morbror är även medlemmar i Warberg, vilket gjort att man varit nära klubben fast på långt håll.

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?

-Om jag ska beskriva mig själv som spelare är jag en väldigt glad och peppande person som vill lagets bästa. Jag försöker även alltid ge 100% och älskar utmaningar.

Vad har du för förväntningar på kommande säsong och ditt år här i Warberg?

-Mina förväntningar på kommande säsong från mitt eget perspektiv är att jag vill nå en plats i SSL och bli en del av laget. När det gäller laget är det såklart att försöka nå så långt som möjligt och ta sig till slutspel.

Vi tackar vår nya #8 Julia Gustafsson för intervjun och önskar henne varmt välkommen till föreningen samt lycka till!