Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Nykvarn
NYK

Inför kvalmatch 3- Nykvarn

9 april 2023 09:00
HERR

I eftermiddag är det dags för det tredje kvalmötet på en vecka mot Nykvarn. Med 1-1 i matcher är det något av lagen som skaffar sig matchboll vid seger idag, och ett steg närmre SSL!


Det blev en sen hemkomst för herrlaget efter förlusten på bortaplan i onsdags kväll. Truppen fick därför ledigt från träning i torsdags för att återhämta sig och ladda batterierna inför helgen. Istället har man tränat och slipat formen såväl långfredagen som på påskafton. I eftermiddag väntar den så viktiga tredje matchen där ett av lagen skaffar sig slagläge inför match fyra, som spelas på torsdag i Nykvarn. Hittills har båda lagen vunnit sina hemmamatcher inför välfyllda läktare, och Warberg kan vänta sig ett rejält stöd inför en troligen slutsåld Sparbanken Wictory Center idag igen. Dessutom kommer Nykvarn med nästan två busslaster fans, så inramningen lär det inte bli något fel på!

De två tidigare matcherna har skiljt sig ganska mycket åt i hur de har sett ut. Första mötet i Varberg var klart öppnare och fler målchanser i medans senaste matchen blev mer av ett ställningskrig mellan två lag som var klart försiktigare och mer kontrollerande. Warberg fick inte alls till sitt anfallsspel och mäktade bara med sju skott på mål på bortaplan, och det måste såklart bli ändring på till denna match om man skall ge sig själva en bra chans att vinna.

Johan Astbrants tankar inför matchen

-Truppen är fortsatt intakt så vi har alla spelare tillgängliga och möjligheter att göra förändringar om vi vill det. För oss handlar det mycket om att vi ska hitta tillbaka till våra rätta jag. Både vi i staben och laget upplever att vi ville skydda något senast och det kostade oss den matchen. Vi vill attackera våra motståndare mer och sätta betydligt bättre tryck på dem än vad vi gjorde i onsdags på bortaplan. Vi ska alltid vara ett lag som är framåtlutade och särskilt i vår egen hemmaborg!

Så här ser du matchen

Live i Sparbanken Wictory Center- Köp din biljett här!

Streama på Aftonbladet Plus- Länk till sändningen här!

Matchen startar 15.00.