Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

BETE DIG! - Ett arbete för att förbättra hallklimatet i Halland

7 november 2023 15:53
ALLMÄNT

Hallands Innebandyförbund har i samarbete med RF SISU inlett ett projekt vid namn ”BETE DIG!”. Ett initiativ som Warberg Innebandy uppmuntrar och deltar i.


Målet med projektet är att skapa en tryggare miljö på och runt planen för att kunna bibehålla domare, spelare och ledare. Projektet vill uppmuntra till värdegrundsarbete i föreningarna runt om i Halland och skapa fler förebilder inom vår sport för att kunna förbättra hallklimatet.

Konkret innebär projektet att alla lag på röd nivå i vår förening kommer att besökas av Hallands Innebandyförbund för att diskutera viktiga ämnen som fair play, kultur, förebilder m m. Något som lagen sedan fortsätter resonera kring även efter besöket.

Efter besöket kommer varje lag att få en kaptensbindel som visar att de har genomfört "BETE DIG!". Bindeln fungerar som en symbol och en påminnelse om vad laget lärt sig och står för.

För att stötta initiativet har Stina och Jesper, i egenskap av lagkaptener för våra elitlag, valt att spela med projektets gröna kaptensbindlar.