Onsdag
12 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Inför avgörande matchen i Playoff 1

24 mars 2018 11:38
Herr

Söndag 16.00 spelas den avgörande matchen i Playoff 1 mot Lindås. Vi kollade av läget med Kent Göransson och Mattias Kongstad om känslorna inför matchen och vad som kommer fälla avgörande.


Kent Göransson är förväntansfull inför matchen och längtar till klockan slår 16.00 på söndag.

Hur är känslan inför söndagens avgörande match? Bra tack. Det är nu det ska avgöras och då vill vi vara med.

Några justeringar som ni behöver göra för att få det till er fördel? Inte mycket, det gäller att vara noggranna i alla moment och girig i avsluten.

Några skador/sjukdomar som stör? Nej egentligen inte. Där kan vi inte skylla på något.

Mattias Kongstad som hittills producerat 2 mål och 1 assist är ladda inför matchen och ser framemot ett fullsatt Sparbanken Wictory Center.

Avgörande match på söndag om det blir Playoff 2, hur är känslan inför matchen? Det känns väldigt inspirerande att få chansen att kunna avgöra en så här viktig match hemma i vår hall! Inför en glödhet publik som ger oss mycket energi och kärlek som ni gör från läktaren!

Er formation har verkligen visat vägen med bra spel och producerat framåt precis som förväntat, kan vi vänta oss ännu bättre spel från er på söndag? Ja men det tycker jag vi gjort hittills. På söndag ska vi göra vår bästa match för den här säsongen. Det är viktigt att vår femma leder laget både på planen och vid sidan av, det är vår uppgift!

Vad kommer bli viktigt i matchen på söndag för att få det att falla över till er fördel? Att vi fortsätter på den inslagna vägen vi har byggt upp under dom två första matcherna. Och att vi börjar göra mål på alla chanser vi har under matcherna. För att chanser skapar vi i stort sett varje byte vi har. Även att fler kliver fram och vill avgöra matchen och på så sätt bli hjälte som får SWC att koka!

Just nu så är alla sittplatser redan bokade, men ståplats finns tillgängligt. Annars kom upp till SWC för det är möjligt att vi får tillbaka bokade biljetter under söndagen.