Lördag
04 Mar 1 match
Söndag
05 Mar 1 match
Lördag
11 Mar 2 matcher
Lördag
18 Mar 2 matcher
Onsdag
22 Mar 1 match
Söndag
02 Apr 1 match
Onsdag
05 Apr 1 match
Söndag
09 Apr 1 match
Torsdag
13 Apr 1 match
Lördag
16 Sep 1 match
Lördag
23 Sep 2 matcher
Fredag
29 Sep 1 match
Lördag
30 Sep 1 match
Söndag
01 Okt 1 match
Lördag
07 Okt 1 match
Söndag
08 Okt 1 match
Lördag
14 Okt 1 match
Söndag
15 Okt 1 match
Lördag
21 Okt 1 match
Lördag
28 Okt 2 matcher
Lördag
04 Nov 1 match
Söndag
05 Nov 1 match
Lördag
11 Nov 1 match
Fredag
17 Nov 1 match

Warberg Innebandy öppnar ett studierum

18 januari 2023 09:40
ALLMÄNT

För att stödja innebandyspelande ungdomar i deras skolarbete har föreningen skapat ett speciellt studierum i Sparbanken Wictory Center.


Warberg Innebandy har sedan tidigare startat ett arbete med att förebygga psykisk ohälsa. Det arbetet innehåller flera olika delar, där samarbetet med den ideella organisationen Aldrig Ensam är en del i syfte att bryta en tystnadskultur kring psykisk ohälsa. En annan del är att förebygga den stress och press som finns kopplat till skolan och de höjda utbildningskraven som finns på dagens arbetsmarknad.

-Vi vet att det på samhällsnivå finns en tydlig koppling mellan psykisk ohälsa och brister i skolans funktion samt de ökade kraven på utbildning och kompetens på arbetsmarknaden. Därför vill vi kunna erbjuda hjälp till de ungdomar som finns i vår verksamhet, säger klubbchef Emil Risberg.

Inrättandet av ett studierum i Sparbanken Wictory Center är något som har funnits i föreningens planer under en tid.

-Av olika anledningar har vi inte fått till det förrän nu. Men det känns kul och spännande att se hur vi kan forma verksamheten inom det här området. Utöver att motverka psykisk ohälsa hos våra ungdomar så rimmar detta även väl med det som vi kallar för "Idrottskarriären och livet efteråt" i vår utvecklingsplan. Alltså hur vi som förening kan stötta och hjälpa våra spelare med saker som handlar om livet utanför innebandyn, fortsätter Risberg.

Både inrättandet av studierummet, verksamheten som kommer att bedrivas där samt andra insatser inom det här området kommer att genomföras tillsammans med föreningens engagerade partners. Vi kommer att berätta mer om det i våra kanaler den närmaste tiden.

-Vi återkommer till att vi tillsammans med våra partners kan göra skillnad för nästa generation. Det går att åstadkomma mycket om man bara bestämmer sig och vill. Så det ska bli oerhört kul och spännande att följa utvecklingen framåt, avslutar Risberg.