Torsdag
04 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Torsdag
11 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 2 matcher
Lördag
20 Mar 1 match
Söndag
21 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Söndag
04 Apr 1 match
Onsdag
07 Apr 1 match
Lördag
10 Apr 1 match
Torsdag
15 Apr 1 match

Jennifer Lundgren klar för Warberg!

9 juli 2021 11:56

Damlaget har gjort klart med en ny forward, med senaste klubbadress Jönköping IK välkomnar vi SSL-meriterade Jennifer Lundgren till Warberg. Jennifer blir damlagets andra nyförvärv för säsongen och kontraktet med henne är skrivet på två säsonger.


Damlagets nyförvärv är ursprungligen från trakterna kring Borås, med Fristad GOIF som moderklubb. Som 19-åring och efter studier på gymnasiet i Borås lämnade Jennifer Lundgren för första gången moderklubben genom en dubbellicens med JIK (Jönköping IK) inför säsongen 2019/2020. Under den föregående säsongen tillhörde hon JIK och den vana poängmakaren fick inte den utdelning som hon är van vid. Nu har hon lämnat Småland fördel för Halland och Warberg och har redan hunnit att bekanta sig med laget.

Så här säger hon om varför hon valde Warberg:

-Jag ser Warberg som en klubb med mycket möjligheter och utrymme för utveckling och jag har hört gott om både klubben och laget. Jag kände att jag behövde ett miljöombyte och i Warberg kände mig mer än välkommen redan från första träningen här. Känner redan nu att ledarstaben har mycket att ge och det är positivt för kommande säsong. Jag ser fram emot att utvecklas i laget, på och utanför planen. Jag tror Warberg kommer att ta ännu större kliv uppåt i år och det vill jag vara en del av.

Så här säger Emil Risberg om Jennifers signatur:

-Jennifer är en ambitiös, snabb och målfarlig spelare som vi ser fram emot att få jobba med. Vi är övertygade om att vår miljö kommer att utveckla henne till en ännu bättre SSL-spelare som innebär att hon kan bidra till att vi når nya framgångar.

Warberg hälsar Jennifer varmt välkommen till Warberg. I höst ser vi henne i tröja nr #93.