Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Allt om biljetter inför helgens matcher

30 september 2021 09:30
ALLMÄNT

ÄNTLIGEN är väntan över, till helgen får vi välkomna vår kära publik tillbaka till Sparbanken Wictory Center - fullt ut. 19 månader har gått sedan vi senast fick ha chansen att fylla hallen, nu gör vi det tillsammans i helgen.


Nu var det som sagt 19 månader sedan senast vi fick chansen att öppna upp biljettförsäljningen till Sparbanken Wictory Center fullt ut. Att återigen få öppna upp är vad vi sett fram emot under dessa månader. Det betyder att från och med imorgondagens match, där damlaget möter Pixbo Wallenstam kommer vi att ha biljettförsäljning igen.
Under säsongen kommer det att säljas biljetter till damlagets SSL-matcher samt herrlagets Allsvenska matcher på warberg.ebiljett.nu. Där kommer vi att lägga upp alla matcher som spelas i Sparbanken Wictory Center. Inför varje match kommer vi även att länka direkt till aktuell match.

Så imorgon, fredag spelar damlaget ett klassiskt västkustderby när det röd/vita laget från Mölnlycke gästar Sparbanken Wictory Center. Klockan 19:00 tekas matchen mot Pixbo Wallenstam igång och för att se matchen på plats kan ni köpa biljetter till matchen här: Warberg IC - Pixbo Wallenstam

På söndag är det dags för herrlaget att möta fjolårets kvalmotstånd i playoff 1, Lagan IBK. Klockan 16:00 startar matchen i Sparbanken Wictory Center.
Köp biljetter till matchen här: Warberg IC - Lagan IBK

Om ni inte kan se matcherna på plats så sänds de som vanligt via respektive sändning. Damlagets matcher sänds via SportExpressen Play.
Direktlänk till matchen: Warberg IC - Pixbo Wallenstam

Herrlagets matcher sänds via Innebandy.tv/warberg.
Direktlänk till matchen: Warberg IC - Lagan IBK