Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Alma Karlsson ansluter till Warberg

9 maj 2024 12:00
DAM

Den vänsterfattade backen flyttar från Västerås och Rönnby till västkusten.


Den 21-åriga backen har redan hunnit göra fyra säsonger i SSL. Hon inledde sin SSL-karriär i Jönköping säsongen 2020/2021 för att sedan flytta till Västerås och Rönnby inför säsongen 2022/2023. Alma har varit en tongivande försvarsgeneral i det Rönnby som i årets SM-semifinalserie förlorade mot Pixbo. Så det är en meriterad spelare som nu väljer att ansluta till Warberg.

-Det känns jättebra att ha skrivit på för Warberg och att ha landat i ett beslut. Jag ser fram emot att flytta till västkusten och börja spela i Warberg. Laget känns som ett härligt gäng och jag fick ett bra första intryck av klubben. Det känns som ett ungt och spännande lag som kan ta nästa steg, säger Alma om sitt beslut. Hon har även hunnit skaffa sig en liten bild av vad som väntar kring att bo i Varberg.

-Det jag vet om staden är att det är en fin och trevlig sommarstad och känslan är att det är en mysig stad att bo i. Det verkar även som att Varberg är en innebandystad med bra publik. Intrycket av föreningen är att det är en bra och proffsig förening som vill framåt vilket känns kul och spännade att få vara del av.

Alma ser fram emot den stundande säsongen och vad hon kan bidra med.

-Mina förväntningar på säsongen är att komma in i laget och att få vara med och bidra till att Warberg går till sitt första slutspel. Mina personliga mål för nästa säsong är att utvecklas och bli en bättre innebandyspelare inom främst mitt offensiva spel, avslutar Alma.

Manager Jonas Gustafsson ser fram emot att få jobba med Alma.

-Det är mycket glädjande att Alma väljer spel i Warberg kommande säsonger. Alma är enormt bra defensivt genom att läsa spelet, sin motståndare, använda sin räckvidd och spela tufft. Offensivt har Alma tagit kliv de senaste säsongerna och jag är övertygad om att hon har potential att bli ännu mer delaktig i spelet med boll. Jag upplever Alma som en trygg och positiv person med en förmåga att koppla på en stor tävlingsinstinkt.

Avtalet mellan Alma och föreningen är tecknat på två år.