Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Warberg och Varla överens om dubbellicens för Björklund

10 september 2021 08:46
HERR

Inför säsongen flyttades 19-årige Love Björklund upp i herrtruppen från egna led. Speltiden har dock uteblivit i a-laget, och nu är Warberg överens med Varla IBK i division 1 om en dubbellicens för Björklund.


Överenskommelsen mellan Warberg och Varla IBK gäller omgående, och Björklund har redan hunnit debutera för sitt nya lag när han fanns med i laguppställningen i torsdagskvällens träningsmatch mot Fristad.

Forwarden skrev kontrakt med herrlaget innan sommaren, och har tidigare tillhört Warberg IBF från pojklag ända upp i division 1.

Sportchef Kimmo Eskelinen kommenterar lösningen för Björklund så här:

-Det är egentligen väldigt odramatiskt. Vi hade en dialog om detta scenario redan när vi skrev avtalet i våras, då både vi och Love visste att det är tuff konkurrens på hans position i truppen. Love är i en ålder där han behöver matcher för att utvecklas, och nu får han värdefull matchtid på en bra nivå och fortsätter träna med oss ett par gånger i veckan, så jag är jätteglad att vi fick till den här lösningen för honom. Dubbellicensen innebär ju dessutom att han kan spela matcher helt fritt med både oss och Varla, så får vi en skada eller sviktande form på någon så är han tillgänglig för oss omgående.

Vi önskar Love stort lycka till i matchandet med Varla IBK!