Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Julia Gustafsson fortsätter i den blå tröjan!

7 maj 2023 14:00
DAM

Träslövsläge-fostrade Julia Gustafsson har förlängt sitt avtal med Warberg och gör sig redo för sin fjärde säsong i SSL.


Julia anslöt till SSL-laget från Träslövsläge IF inför säsongen 2020/2021. Hittills har det blivit nio mål och åtta assist i den blåa tröjan för den hårt jobbande forwarden. Nu ser Julia fram emot ytterligare en säsong i högsta ligan.

-Det ska bli riktigt kul! Jag tror att vi tillsammans som lag kan göra en fantastisk säsong och ta stora kliv tillsammans. Att få möjligheten att spela i SSL i sin hemstad är ingen självklarhet och en chans man tar vara på. Warberg är en fantastisk förening med stora ambitioner och människor med driv, så jag ser verkligen fram emot en ytterligare säsong i den blåa tröjan!

Den gångna säsongen var utvecklande för laget och Julia, även om den till viss del förstördes för Julia personligen.

-Som lag tycker jag att vi utvecklades med tiden och man såg att vi hade något som kunde bli riktigt bra. Det känns verkligen som att vi har något att bygga vidare på inför kommande säsong!

-För min del så blev den dock inte riktigt som jag hade tänkt. Hjärnskakningen som jag drabbades av mitt i säsongen tog längre tid att återhämta sig ifrån än vad jag trodde. Därför blev inte säsongen som jag hade tänkt mig.

Nu är Julia helt återhämtad och ser fram emot den kommande säsongen.

-Kommande säsong tror jag kommer bli riktigt bra! Mitt fokus kommer ligga på att få revansch från föregående säsong och utvecklas både själv och tillsammans med laget.

Manager Burman är glad över att Julia väljer att fortsätta sin elitsatsning i Warberg.

-Jag är glad att Julia väljer att förlänga. Hennes säsong blev inte riktigt som någon av oss hade hoppats på i och med skador. Så det ska bli spännande att följa Julias säsong med mer kontinuitet i träningen. Hon är en härlig person som jobbar hårt och vill något med sin idrott.