Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Isa Böcker lyfts upp i SSL-truppen!

24 maj 2024 16:00
DAM

Den talangfulla målvakten född 2007 bildar kommande säsong målvaktspar med Hanna Svensson.


Isa flyttade till Varberg från moderklubben i Ängelholm i samband med gymnasievalet inför den gångna säsongen. Ett val och en flytt som hon inte ångrar. Hon går numera NIU på Peder Skrivares skola och har främst tillhört akademilaget under säsongen som varit.

-Att flytta till Varberg var en självklarhet när möjligheten kom. Att gå från en liten till en stor klubb är ett ganska stort steg men något som jag absolut inte ångrar att jag gjorde. Att sedan få vinna Juniorallsvenskan och att få spela JSM-slutspel har varit en ära att få göra. Min plats i akademilaget och även den del av SSL som jag fick uppleva redan under förra säsongen har gjort att jag fått tändvätska på att fortsätta att kämpa och visa vad jag faktiskt går för, säger Isa.

Isa kommer nu alltså att tillhöra SSL-truppen fullt ut. Något som hon ser fram emot med tillförsikt.

-Det känns såklart jättebra att tillhöra SSL-truppen. Säsongen 23/24 fick mig att få mersmak på ett eventuellt SSL-spel i framtiden och jag är så glad att det inträffade så kort inpå. Det är detta som jag har kämpat för i princip alla mina år inom innebandyn och det jag drömt om sedan jag var liten. Att få vara en del av detta laget och få utvecklas med alla fantastiska spelare och tränare känns otroligt. Personer som jag kan lära mig väldigt mycket av för att kunna utvecklas så mycket jag bara kan.

Nu är blickarna och fokus riktat på den stundande säsongen, både när det gäller lagets och Isas personliga mål.

-Jag ser väldigt ljust på kommande säsong. Allas delaktighet och det slit och fokus som vi har lagt ned på försäsongen och träningarna visar att vi alla kämpar mot samma mål att förhoppningsvis få spela ett slutspel nästa säsong. Den truppen och ledarstaben som vi går in med känns väldigt stabil och jag tror absolut att vi har vad som krävs för att konkurrera om en sluspelsplats.

-Personligen känns det väldigt bra. Förhoppningsvis så får jag chansen att visa laget och innebandy-Sverige vad jag går för och hjälpa oss fram på vägen mot vårat mål. Just nu siktar jag på att komma med på Talang17 som förhoppningsvis leder till en U19-uttagning på Bosön. Men det är bara att kämpa på för att uppnå sina mål, avslutar Isa.

Manager Jonas Gustafsson ser fram emot att få jobba fullt ut med Isa den kommande säsongen.

-Isa är en talangfull målvakt som redan under förra säsongen var med och tränade en hel del med laget. Isa har en stark drivkraft att bli bättre och det syns varje pass i hur hon tävlar. Det ska bli spännande att se vilka steg Isa kan ta över tid i en daglig SSL-miljö, i par med Hanna och med vår målvaktstränare Tobias.