Fredag
09 Okt 1 match
Lördag
10 Okt 1 match
Söndag
11 Okt 1 match
Söndag
18 Okt 1 match
Lördag
24 Okt 1 match
Söndag
25 Okt 1 match
Lördag
31 Okt 1 match
Söndag
01 Nov 1 match
Söndag
08 Nov 1 match
Söndag
15 Nov 1 match
Lördag
21 Nov 2 matcher
Torsdag
26 Nov 1 match
Söndag
29 Nov 1 match
Torsdag
10 Dec 1 match
Lördag
12 Dec 1 match
Onsdag
16 Dec 1 match
Lördag
19 Dec 2 matcher
Måndag
21 Dec 1 match
Tisdag
05 Jan 1 match
Onsdag
06 Jan 1 match
Lördag
09 Jan 1 match
Söndag
10 Jan 1 match
Fredag
15 Jan 1 match
Söndag
17 Jan 2 matcher
Lördag
23 Jan 1 match

Sofia Greftén fortsätter i Warberg!

17 maj 2020 17:00
DAM

Nästa back med utgående kontrakt som väljer att skriva ett nytt med Warberg är Sofia ”Greffe” Greftén. Hon kom till Warberg från Pixbo för två säsonger sedan. Nu är hon klar för en tredje i den blåa tröjan.


Damlaget fortsätter att fyllas på inför kommande säsong. Glädjande har backen Sofia Greftén valt att skriva ett kontrakt som skräcker sig över kommande säsong. Hon började redan som ung spela innebandy i Pixbo och spelade där upp sig till SSL truppen via akademin och division 1. Inför säsongen 18/19 lämnade forwarden moderklubben och kom till Warberg. Hon har under åren här utvecklats och huserade under föregående säsong som back, då främst tillsammans med Amanda Ahola. Ahola har fortsatt kontrakt så hur tränare Göransson väljer att göra till hösten återstår och se.

Så här säger tränare Kent Göransson om att Sofia valt att skriva ett nytt år med föreningen:

-Sofia har en grym inställning och sätter alltid laget i första hand. Den inställningen kommer vi ha stor nytta av.

Sofia Greftén själv om sina tankar för kommande säsong:

-Jag ser fram emot att få spela framför vår fantastiska publik i SWC och att vi lyckas få med oss vinster ifrån de jämna matcherna, vi hade många sådana under säsongen. Kan vi lyckas med det kommer vi att placera oss högre i tabellen. Jag hoppas att vi som lag och jag som spelare kan hålla en hög lägsta nivå under hela säsongen och samtidigt förbättra högstanivån så att vi verkligen kan vara med och kriga om slutspelsplatserna.

Hur gick dina tankar kring att skriva nytt kontrat med Warberg?

-Jag har funderat fram och tillbaka men så fort som det blev klart med Kent som tränare, samtidigt som stommen från föregående säsong valde att fortsätta blev valt till slut ganska självklart att stanna i Warberg minst en säsong till. Jag trivs otroligt bra i både laget och staden vilket gjorde valet enklare.

Vecka tre på försäsongen, hur känns det i laget?

-Inledningen gar varit rolig men också tuff. Det har varit mycket löpning och en massa olika intervaller blandat med snabbhets- och styrketräning. Jag älskar att ta ut mig vid varje träningspass och att få göra det tillsammans med laget under försäsongen är en riktigt go känsla” Sen finns det ju inte mycket som slår känslan att få gå in i hallen igen. Men jobbet måste göras, både i spåret och på gymmet så att vi kan bli ett lag att räkna med nästa säsong.

Vi tackar ”Greffe” för intervjun och önskar att den goa känslan fortsätter under fortsättningen av försäsongen för henne samt laget men även ett varmt lycka till!