Lördag
21 Nov 2 matcher
Torsdag
26 Nov 1 match
Söndag
29 Nov 1 match
Lördag
12 Dec 1 match
Onsdag
16 Dec 1 match
Lördag
19 Dec 1 match
Måndag
21 Dec 1 match
Onsdag
06 Jan 1 match
Lördag
09 Jan 1 match
Söndag
10 Jan 1 match
Fredag
15 Jan 1 match
Söndag
17 Jan 2 matcher
Idag 1 match
Söndag
24 Jan 1 match
Onsdag
27 Jan 1 match
Lördag
30 Jan 1 match
Söndag
31 Jan 1 match
Lördag
06 Feb 1 match
Lördag
13 Feb 2 matcher
Tisdag
16 Feb 1 match
Lördag
20 Feb 1 match
Onsdag
24 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Torsdag
04 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match

Andrea Envall är tillbaka i den blåa tröjan.

30 april 2020 09:00

Efter ett år i Pixbo Wallenstam så blev det under onsdagen klart att Warbergsfostrade Andrea Envall kommer hem till Warberg igen. Nu har hon skrivit på för två säsonger i den blåa tröjan, vi hälsar Envall varmt välkommen tillbaka.


När Envall inför säsongen 19/20 meddelade att hon lämnar Warberg för spel lite längre norr ut på västkusten var det med slutspel om målbild samt att få utmana sig som spelare, efter att tidigare spelat från barnsben till SSL i Warberg. Med sin fart och spelsinne var Andrea, säsongen hon lämnade, en av lagets främre poängmakare. Avtalet för den är skrivit på två säsonger och såhär säger damlagets tränare om Andrea Envalls återkomst till Warberg:

-Så glädjande att få tillbaka Andrea till den klubben som hon hör hemma i. Andreas fart och målsinne är precis vad vi kommer att behöva, hon behöver dessutom ingen inkörsstrecka då hon är väl bekant med allt runt laget och klubben. En grym förstärkning för oss.

Andrea Envall säger själv såhär om sina förväntningar på kommande säsong i WIC:

-Just nu tycker jag bara att det är skönt att övergången är klart så att jag kan slappna av. Har inte hunnit att fokusera så mycket på förväntningar förutom att jag tror att det kommer att bli en sjukt spännande och rolig säsong.

Hur ser du på din egna roll i laget?

-Jag vet faktiskt inte, jag hoppas ju att jag kan ha en liknande roll som när jag lämnade förra säsongen. Sprida mycket energi, va lite clown men samtidigt vara en seriös och viktig spelare som kan gå in och avgöra matcher.

Du nämnde att ditt gamla tröjnummer, 6 nu är taget, var blir det nya?

-Jag har haft väldigt många nummer uppe på tapeten, inte ofta man byter så man måste välja något bra nu när tillfälle ges. Har funderat på 56, för det innehåller 5an som jag hade under mina typ elva första år som jag spelade innebandy, och även 6an som jag haft sedan jag kom upp i damlaget. Dock är 41 en stark kandidat då det ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Jag får ta ett snack med Tord, damlagets materialansvarig, och se vad han tycker, säger Andrea och skrattar.

-Jätteroligt att Andrea vill återvända hem för att fortsätta sin innebandykarriär. Målmedvetna spelare som Andrea är karaktärer som vi vill ha i laget för att kunna ta nästa steg. Det ska bli väldigt kul att följa henne och lagets prestationer under kommande säsong, säger Emil Risberg om värvningen Envall.

Vi tackar Andrea Envall för intervjun och önskar henne varmt välkommen hem till Warberg och lycka till i den blåa tröjan.