Onsdag
23 Feb 2 matcher
Lördag
26 Feb 1 match
Söndag
27 Feb 1 match
Torsdag
03 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Fredag
11 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match
Söndag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Söndag
20 Mar 1 match
Onsdag
23 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match
Lördag
17 Sep 1 match
Söndag
18 Sep 1 match
Lördag
24 Sep 1 match
Söndag
25 Sep 1 match
Fredag
30 Sep 1 match
Lördag
01 Okt 1 match
Söndag
02 Okt 1 match
Lördag
08 Okt 2 matcher
Lördag
15 Okt 2 matcher
Lördag
22 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 1 match
Onsdag
26 Okt 1 match

Filip Erheden klar för två nya år i Warberg!

4 februari 2022 12:45
HERR

Herrlaget fortsätter att säkra upp viktiga spelare inför kommande säsong. Mattias Kongstad och Simon Svensson har redan skrivit på sina kontrakt. Nästa spelare som är klar för fortsättning i Warberg är U19-landslagsspelaren Filip Erheden. Kontraktet är skrivit till och med säsongen 2023/2024.


Den blivande 20-åringen anslöt till Warberg redan säsongen 2018/2019 från Vinberg, och spelade den säsongen med dubbellicens. Säsongen efter, första säsongen i SSL, blev det 18 poäng från hans klubba och har sedan dess varit en viktig spelare i Warbergs herrlag. Trots sin ringa ålder är han redan inne på sin fjärde säsong på förbundsserienivå och i höstas var han med i den svenska U19 VM-truppen som spelade hem en bronsmedalj till Sverige. Filip Erheden är nu klar för två nya säsonger i Warberg och är en spelare som manager Johan Astbrant tidigt siktade in sig att säkra till sitt lagbygge.

Så här säger Astbrant om att Filip nu väljer att stanna i den ljusblåa tröjan:

-Att Filip väljer att stanna i Warberg framför lockrop från SSL som skulle garantera spel i högsta serien, och ett förmodat mer lukrativt avtal visar verkligen vilket driv han har att hjälpa Warberg tillbaka till SSL. Filip kommer bli en bärande spelare för Warberg i många år framöver. Med den här förlängningen så visar vi återigen att vi tror på spelare från närområdet och målet för kommande år är att jobba med kontinuitet.

-Filip visade redan när han kom till Warberg vilka kvaliteter han har som spelare, med sin härliga teknik och sin spelförståelse. Dessa egenskaper i kombination med inställningen till sin idrott och sitt innebandykunnande gör honom till en intressant spelare. I år har Filip flyttat runt på en del positioner och vi ser att det är en del i hans individuella utveckling. Han besitter en stor potential och att nu få jobba vidare med att utveckla hans egenskaper ska bli superroligt. Jag tror att det finns ännu mer att plocka ur Filip och kan vi utveckla dem sista delarna i hans spel så kommer poängproduktionen öka, säger Johan Astbrant.

Så här säger Erheden själv om sitt val att fortsätta i Warberg:

-Efter att jag hade funderat lite kring olika alternativ, så kändes Warberg egentligen som ett självklart val. Jag gillar verkligen det som vi håller på att bygga upp som lag och vi är en riktigt go grupp. Jag ser fram emot att vi nu ska fortsätta i den riktningen som vi startat under denna säsong. På längre sikt är mina förväntningar att vi hela tiden fortsätter att utvecklas som lag och hela tiden tar steg mot SSL och över tid etablerar oss i SSL.

Vi önskar Filip och laget lycka till nu när vårens säsong ska avgöras och kvalplats säkras.