Onsdag
12 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Inför västkustderbyt hemma mot Pixbo

16 januari 2020 12:46
HERR

Det stundar dubbelt västkustderby i dagarna två. Idag är det herrarna som på hemmaplan tar emot Pixbo klockan 19:00 i Sparbanken Wictory Center och imorgon åker damerna till Wallenstamshallen.


Västkustdrabbningarna är klassiska och har alltid medfört mycket känslor lagen emellan, främst kanske förr i tiden. Det brukar bli fartfyllda matcher med mycket inlevelse och högljudd stämning från läktaren. Det är för tredje gången denna säsong som herrlagen möts. Säsongens tidigare matcherna har slutat med seger för Pixbo (8-4, 8-2) som för tillfället ligger på en 3:e plats i tabellen, två poäng bakom 2:an Storvreta.

Pixbo har flera skarpa målskyttar i sitt lag och ska Warberg plocka poäng idag så gäller det att få stopp på spelare som Gustav Fritzell. Fritzell leder för tillfället lagets interna poängliga såväl som en andra plats på SSL totala poängliga, med hela 59 poäng varav 33 mål. Pixbo-ikonen och backen Martin Östholm med sitt tunga skott, placerar sig på den interna listan på en andraplats med 39 poäng. Det är med andra ord två herrar att hålla koll på i dagens match, även Andreas Stefansson med nr 24 på ryggen som i senaste mötet borta i Wallenstamshallen gjorde hattrick.

Läget i Warberg då? Senaste matchen för herrarna var den 6 januari borta mot Höllviken när laget föll med uddamålet. Nu har ett längre uppehåll på matcher varit där det getts utrymme till att fokusera på träning. Glädjande är att Philip Subiabre är tillbaka på avbytarbänken och har genomfört en hel träningsvecka med laget. Det gör att Warberg har fullt manskap att tillgå till dagens match.

Matchen tekas igång klockan 19.00.

Det finns ett fåtal sittplatser kvar att köpa via denna länk.

Välkomna till Sparbanken Wictory Center!