Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Detta gäller i Sparbanken Wictory Center fr o m 12 januari

14 januari 2022 11:30
ALLMÄNT

I och med de nya restriktionerna så kommer vi att behöva begränsa tillgängligheten i Sparbanken Wictory Center så att vi på ett så säkert sätt som möjligt kan ha vår verksamhet i gång och ha publik på matcher. Därför kommer dessa regler att vara så länge de nuvarande restriktionerna gäller eller tills ändring beslutas.


Vid matcher på Salmingplanen:
Varannan rad kommer att vara avstängd. De avstängda raderna kommer att vara tydlig markerade genom tejpning. Vi ber er att respektera dessa avspärrningar.

Förtydligande:
-Publik kan endast sitta på rad 2, 4, 6 & 8.
-Rad 8 är raden högst upp på läktaren sett från planen, raderna är numrerade vid respektive trappa.
-Varje sällskap får max uppgå till 8 personer som får sitta tillsammans. Efter person 8 måste det vara 1 tom stol.
-Mellan varje sällskap måste det vara 1 tom stol.

I och med att vi tvingas vidta dessa åtgärder så kommer kapaciteten i på läktaren att minskas drastiskt. Vi kommer endast kunna välkomna drygt 200 personer till matcherna.
Vid våra elitmatcher så kommer personer som köpt samt företag med säsongskort att ha förtur, oavsett typ av säsongskort. Ett separat mejl med information har gått ut till säsongskortsinnehavarna.
Om det finns platser kvar så kommer biljettförsäljning att öppnas upp 2 dagar innan matchdag. Biljettförsäljningen kommer då att ske på warberg.ebiljett.nu.
Inga biljetter kommer att säljas på plats i SWC.

All kommunikation kring försäljning av biljetter för respektive match kommer att ske på hemsidan och i sociala medier. Vi ber er att hålla er uppdaterade där. Medlemmar i Warberg Innebandy kommer endast in i mån av plats med sitt medlemskort.

Vid matcher på Stadaxplanen:
Vid arrangemang för fler än 20 deltagare (publik) tillåts enbart sittande publik, max åtta personer per sällskap samt minst en meter mellan sällskapen. Det innebär att vi fr o m nu inte tillåter någon publik vid matcher på Stadaxplanen. Undantaget är skjutsande föräldrar till bortalaget.

Detta gäller till och med den 7 februari, men kan ändras om restriktionerna ändras eller annat beslut fattas. Beslutet är grunat i att hitta ett arbetssätt som funkar för alla föreningens matcher. Tack för visad förståelse.