Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Åtta damspelare på landslagsuppdrag!

2 september 2022 11:08
DAM

Den här veckan är åtta damspelare på landslagsuppdrag. Fyra spelare spelar U19-VM medan fyra andra spelar landskamper mot Finland inom ramen för Guldsteget.


U19-VM spelas under den här veckan i Katowice, Polen. Warberg har med fyra spelare i form av Maja Lindsjö, Stina Johansson och Hanna Modigh i Sverige samt Ida Sundberg i Norges lag.

VM inleddes under onsdagen med en match mellan just Sverige och Norge. En match som slutade 19-1 till Sverige, där både Hanna och Stina hamnade i målprotokollet. Igår blev det ytterligare en seger för Sverige. Denna gång mot Tjeckien med 4-3. Norge spelade i sin tur oavgjort mot Slovakien, 5-5, där Ida noterades för tre assistpoäng.

Gruppspelet avslutas under fredagen. Ni kan följa U19-VM via Internationella Innebandyförbundets hemsida (www.floorball.sport) och se matcherna via deras YouTube-kanal. Finalen spelas på söndag där vi förhoppningsvis får se Sverige på ena planhalvan.

Emma Thorsson, Hanna Svensson, Sandra Hawerman och Andrea Envall är i Finland för dubbla matcher mot hemmanationen under lördagen (kl.13:45) och söndagen (kl.10:00). De fyra kommer att spela i ett lag som består av spelare som är med i Guldsteget i år samt spelare som har varit med tidigare år, där matcherna mot Finland är ett relativt nytt inslag för att ge spelarna internationell erfarenhet.

Matcherna med Guldsteget kan ni se på https://salibandy.tv/ eller https://www.youtube.com/c/SalibandyfiOfficial.

Vi önskar alla våra spelare lycka till under veckans matcher.

Foto: Michal Tarabik.