Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

"Vi behöver fortsätta utmana oss själva!"

1 december 2021 16:00
HERR

Nästan halva säsongen är spelad för vårt herrlag. 10 matcher är spelade, av totalt 22 omgångar. Ytterligare en match ska spelas innan serien vänder efter jul, men i samband med VM-uppehållet kör vi nu en avstämning med lagkapten Simon Svensson om hans tankar kring säsongen så här långt.


Hur är läget med Simon?

-Det är bara fint med mig!

VM-uppehåll, hur ser träningen ut för er nu?

-Vi fokuserar på att återhämta, bygga upp och styrka våra kroppar. Detta leder till att vi kommer att öka träningsmängden en aning.

Är uppehållet bra eller något som "stör" i säsongen?

-Jag tror att detta uppehållet kan vara bra för oss. Sköter vi det på rätt sätt med kvalitet och fokus på träningarna så kommer det göra att vi får en ytterligare nivå i vårat spel när serien drar igång igen.

Tankar kring er prestation under hösten?

-Under hösten har vi blandat och gett. Vi har gjort en del bra prestationer där vi kan se hur bra vi faktiskt är när vi gör jobbet. Sen har vi haft några sämre prestationer där vi kanske inte har vart fullt lika ödmjuka för uppgiften vilket då har resulterat i poängtapp. Men jag tycker ändå att vi är klart godkända med 24poäng under hösten.

Hur är läget i laget?

-Det är bara fint! Vi trivs ihop och har en stark tro på det vi gör!

Vad blir fokus framöver för att ta en av fyra kvalplatser i mars?

-Att vi fortsätter jobba hårt och att inte bli bekväma. Vi behöver fortsätta utmana oss själva och höja våran lägsta nivå för att vi ska slåss om en kvalplats, avslutar Simon Svensson.

Vi säger tack för intervjun till Simon och önskar han tillammans med laget fortsatt lycka till. Det är som sagt uppehåll i matcher till och med den 12 december för herrlaget. Då spelar de på bortaplan mot Malmö FBC klockan 16:00. Efter det är det ett längre uppehåll igen, enda till 6 januari 2022. Då gästar Lillån IBK Sparbanken Wictory Center.