Torsdag
04 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Torsdag
11 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 2 matcher
Lördag
20 Mar 1 match
Söndag
21 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Söndag
04 Apr 1 match
Onsdag
07 Apr 1 match
Lördag
10 Apr 1 match
Torsdag
15 Apr 1 match

Nytt kontrakt för Julia Gustafsson!

9 maj 2021 07:44
DAM

Damlagets trupp för kommande säsong fortsätter att ta form. Nästa signatur kommer från forwarden Julia Gustafsson som anslöt till Warberg föregående säsong. Nu är den unga talangen taggad på en ny säsong och chansen att fortsätta sin fina utveckling i Warberg.


För ett år sedan presenterades ungdomstalangen Julia Gustafsson för Warberg när hon anslöt från grannklubben ”Läjet”, Träslövsläges IF, på dubbellicens. Med den udda säsongen som precis avslutats blev det aldrig mycket till nyttjande av den licensen, med undantag för DM i början av säsongen. Julia har funnits med i damlagets trupp under hela säsongen, dock med limiterad speltid. Några framträdanden i den ljusblåa tröjan blev det för 19-åringen som nu gjort klart med fortsättning i Warberg utan dubbellicens. Nu är ett nytt avtal signerat och rutinen av att träna, och även spela i SSL har gjort att Gustafsson är hungrig på att spela till sig en ordinarieplats till kommande säsong

Så här säger klubbchef Emil Risberg om Julia Gustafsson:

-Julia är en framtidsspelare som vi tror mycket på. En spelare från kommunen som tillhör nästa generation elitspelare. Jag är övertygad om att hon kommer att växa in i SSL-kostymen under den kommande säsongen och jag ser fram emot att få uppleva det.

Så här säger Julia Gustafsson själv om sin första säsong i Warberg:

-Det var ett stort kliv jag gjorde till förra säsongen, ett kliv som jag absolut inte ångrar. Trots Covid och inte så mycket speltid så tycker jag att jag har utvecklats som både spelare och människa. Är väldigt glad att jag ändå fick förtroendet att spela de matcher/inhopp som jag gjorde och blir ännu mer peppad till att utvecklas för att få fler av dessa chanser.

Hur gick tankarna med att skriva nytt avtal med Warberg?

-Enligt mig var det ett självklart val. Jag har kommit till en helt ny miljö där innebandyn har stor betydelse för alla i föreningen och jag känner att det är här jag hör hemma i nuläget. Känner även att det ger mig större chanser att utvecklas här, då min resa bara har börjat.

Vad är målsättningen för kommande säsong?

-Målsättningen för egen del är att utvecklas ännu mer! Fokusera på saker som stärker mig som spelare och försöka att ta en större plats i laget. Lagets målsättning är såklart att försöka göra det vi dessvärre inte lyckades med denna säsong. Vi är ett grymt lag både på och utanför, och jag tror att om vi bara tror på oss själva som lag och individer så kan det bli en riktigt bra säsong.

Vi säger stort tack till Julia och önskar henne samt laget stort lycka till nu när säsongen drar igång.