Onsdag
12 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Herrarna chanslösa mot Kalmarsund

9 februari 2020 10:29
Herr

Inte heller på tredje försöket blev det några poäng mot Kalmarsund. Efter en jämn förstaperiod avgjorde hemmalaget matchen tidigt i andra och Warberg var aldrig nära några poäng. 8-2 slutade matchen.


Det blev en tung lördagseftermiddag med Warbergs-ögon sett. Topplaget Kalmarsund var för starka på hemmaplan och visade skillnaden på toppen i SSL och botten i SSL.

Matchen levde några minuter in i mittperioden tills Kalmarsund gjorde 4-0, där och då kändes det faktiskt redan avgjort. Energin fanns inte i Warberg denna dag, åtminstone inte tillräckligt för att störa ett så bra lag som Kalmarsund.

Tyvärr blev det en lång transportsträcka mot slutsignalen och frågan var bara hur matchen skulle sluta. När Kevin Haglund gjorde 6-0 till hemmalaget tidigt i tredje så såg det becksvart ut för Warberg. Genom ett powerplay fick Warberg till slut spräcka nollan, och det var Anton Birgersson som gjorde det. Brorsan Joel hittade också nätet med sitt 2-7 mål lite senare men där stannade Warbergs målfabrikation denna dag.

8-2 slutade matchen i Kalmarsunds favör och det var en match Warberg bara skall glömma så fort som möjligt. Redan på onsdag har man möjlighet att revanschera sig, när regerande svenska mästarna Storvreta kommer på besök till Varberg.

Matchen spelas i Arena Varberg och Sparbankshallen med start 19.00.

Matchfakta Kalmarsund-Warberg

Highlights