Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Damlagets nya tränare

14 april 2020 09:07
DAM

Det blir ett välkänt ansikte som stiger in i damlagets bås. För drygt en månad sedan tackades han av efter tre år som huvudtränare för herrlaget. Nu är han tillbaka som huvudtränare för SSL, denna gången för damlaget. Warberg innebandy hälsar Kent Göransson varmt välkommen tillbaka.


Under påskhelgen gjordes det klart med ny huvudtränare för Warberg IC damlag, även om föreningen ställt in siktet tidigare än så. Det är långt ifrån första gången som Kent Göransson står som huvudtränare för ett innebandylag, men första för ett damlag.

Så här tänker Kent om denna möjlighet:

”Har ju hela tiden sagt att ska jag träna lag i Sverige så är det Warberg och när Emil ställde frågan om damerna så kändes det spännande direkt. Att fortsätta det arbetet som Pelle och Bagarn med det här laget som har så mycket utveckling i sig stimulerar mig.”

Vad motiverade dig att direkt anta en ny utmaning? ”Jag drivs hela tiden av att göra andra bättre, både som individer och lag. Och det här är inget undantag.”

Vad blir fokus för dig inledningsvis? ”Även om jag mött spelarna i korridorerna tidigare, så gäller det att lära känna dem vad de är för individer och hur de hanterar saker individuellt och i lag. Sen gäller det att börja jobb hårt ganska snart, försäsongen är i antågande.”

Klubbchef Emil Risberg säger så här om Kent Göransson: ”Jag är väldigt glad över att Kent har valt att tacka ja till det här uppdraget. Han har varit vårt förstaval hela tiden och han är helt rätt person att fortsätta utveckla det här laget till nästa steg.”

Vi önskar Kent varmt välkommen tillbaka.