Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Inför årets sista match mot de regerande mästarna

29 december 2019 09:58

Våra damer befinner sig uppe i Täby där de idag ska möta de regerande svenska mästarna Täby FC i årets sista match. Stockholmslaget kommer till matchstart med en bortavinst mot Dalen i bagaget efter det långa VM-uppehållet, där laget hade med tre representanter i den svenska landslagströjan. Det är tydligt en tuff match som väntar och under bussresan upp igår passade vi på att ställa lite frågor till #9 Jenny Dahl!


Tjena Jenny! Hur går tankarna inför match mot förra säsongens mästare? Tjena! Det är såklart en jättetuff match vi har framför oss men vi har allt att vinna och all press ligger på dem!

Vilka faktorer kommer att bli avgörande i dagens match? Det kommer bli jätteviktigt för oss att vi ligger rätt i försvaret och tar våra kontringar när vi får dem. Med rätt inställning så är jag övertygad om att vi ska kunna ge Täby en match!

Hur är skadeläget i laget? Det är ganska många bortfall inför denna matchen. Förutom Johanna som är skadad så har vi Amanda W, Maja, Wilma och Dagmar sjuka. Sen det absolut tråkigaste är att tränare Pelle är inlagd på sjukhus och det vet vi inte så mycket mer om. Så helt klart en sargad trupp som ska upp och fightas mot Täby!

**Har ni tränat på något extra under veckan? ** Vi har fokuserat mycket på boxplay och powerplay men sen har vi även försökt få ihop lite nya femmor nu när det blev så många sjuka.

Senast vann ni i sudden mot Sirius. Vad tar ni med er från den matchen? Vi tar med oss en riktigt go känsla. Vi ger inte upp och hämtar ikapp ett 0–2 underläge till en vinst i slutändan. Vi vet att vi kan om vi bara fokuserar på det vi ska göra. Vi känner oss superladdade!

Du har själv bidragit med mål de senaste tre matcherna. Vad skulle du säga om den individuella prestationen det senaste? Det är skönt när det lossnar lite och man får göra mål, vilket jag som toppforward ska bidra med! Jag ska fortsätta slita på får vi hoppas det håller i sig i matcherna framöver!

Vi tackar för detta och önskar dig och övriga lagmedlemmar lycka till! Tack!

Matchen startar kl 13:30 och visas i vanlig ordning på sslplay.se!