Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

VIP-värd till våra elitarrangemang!

23 augusti 2022 15:58
ALLMÄNT

Att utveckla de arrangemang som föreningen driver är ett prioriterat område de kommande åren. Däri ligger både cuper, läger och elitmatcher. En del i detta arbete är att skapa en ännu bättre upplevelse för våra besökare under våra elitmatcher i Sparbanken Wictory Center. Därför söker vi nu efter någon eller några personer som vill arbeta som VIP-värd i samband med våra elitarrangemang.


Uppdraget är förlagt innan, under och efter våra elitmatcher för dam- och herrlag i Svenska Superligan Dam och Allsvenskan Södra Herr. Det innebär totalt 24 matcher, exklusive eventuella kval eller slutspelsmatcher, där merparten av matcherna ligger på lördagar eller söndagar.

Vi söker dig som gillar att ge service och att få andra människor att trivas. Det är meriterande om du har erfarenhet av serviceyrket sedan tidigare, men absolut inget krav. Det viktigaste är din personlighet, ditt bemötande och din vilja att vara en del av ett vinnande lag.

Uppdraget är arvodesbaserat och du får ersättning per matchtillfälle. Perfekt för dig som letar efter ett roligt extrajobb för att kombinera med studier eller andra uppdrag.

Låter detta intressant? Tveka inte att kontakta oss.

Emil Risberg, klubbchef

[email protected]

0708-433335