Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

"Det som krävs är att vi ger 100 procent"

3 oktober 2021 14:30
HERR

Snart är det dags för match i Sparbanken Wictory Center. Simon Nilsson gör sin första seriematch i hallen idag eftersom han missade matchen mot Fagerhult, då han var sjuk. Hör vad han har att säga om dagens möte.


Hur är läget med dig?

Jodå nu är det bara bra med mig, det var lite tufft i början på veckan med klubba boll med tanke på att jag hade varit sjuk i 5 dagar, men nu är jag fullt redo och taggad på match.

Vad säger du om er inledning i serien?

-Jag tycker att vår inledning har varit stabil, först 3 poäng mot Lillån på bortaplan som aldrig är lätt. Sen nu senast 2 poäng mot Fagerhult som också ska vara där uppe och slåss om en toppplacering, så en godkänd inledning men många saker som kan bli bättre.

Lagan idag, motståndare i Playoff i fjol. Hur går tankarna?

-En rolig match! Har alltid tyckt det är roligt att möta Lagan med Bylander i spetsen. Jag har liten speciell relation till Lagan sedan mina år i Munka Ljungby när jag mötte dem i division 1, samt kvalet upp till allsvenskan. Det är ett lag som alltid ger 100 procent och som inte är rädda för att smälla på i duellerna.

Vad krävs för tre poäng?

-Det som krävs är att vi ger 100 procent, i kontringar och i hemjobbet. Att vi inte tar några onödiga utvisningar. Att vi käkar skott och att vi går ut och har roligt tillsammans och spelar som ett lag.

Matchstart är 16:00 och biljetter köper ni på warberg.ebiljett.nu eller på plats.