Fredag
27 Aug 1 match
Söndag
29 Aug 2 matcher
Söndag
12 Sep 1 match
Tisdag
14 Sep 1 match
Lördag
18 Sep 1 match
Söndag
19 Sep 1 match
Lördag
25 Sep 1 match
Söndag
26 Sep 1 match
Fredag
01 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 2 matcher
Lördag
09 Okt 2 matcher
Lördag
23 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 2 matcher
Lördag
06 Nov 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Onsdag
10 Nov 1 match
Fredag
12 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 1 match
Söndag
14 Nov 1 match
Söndag
21 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 2 matcher
Lördag
18 Dec 1 match

Sandra Hawerman och Hanna Svensson kallade till landslagssamling.

21 januari 2021 10:00
DAM

Sveriges förbundskapten Åsa Karlsson har kallat 23 spelare till ett damlandslagsläger i Gävle 4-7 februari och i truppen återfinns Sandra Hawerman och Hanna Svensson.


Idag släpptes truppen till damlandslagets träningsläger i Gävle helgen 4-7 februari och där återfanns två uttagna Warbergsspelare, Sandra Hawerman och A-landslagsdebuterande Hanna Svensson. Båda som tidigare har varit med i guldsteget, steget mellan U19-landslaget och A-landslaget, blir nu kallade till damlandslagets samling. Redan nu inleds året för landslaget som har VM i Uppsala som kronan på verket mellan den 27 november-5 december 2021.

-Det känns såklart jättekul att få åka iväg på läger! Det är otroligt lärorikt att få träna och spela med så duktiga spelare. Extra roligt att Hanna också är uttagen, det är ett kvitto på att damlagets utveckling är påväg åt helt rätt håll säger Sandra Hawerman.

För Hanna Svensson, som för första gången åker på samling med A-landslaget, håller med:

-Det känns otroligt och jag glad över att få den här möjligheten. Detta är ett bevis för min egen del på att jag har gjort bra prestationer under säsongen som har varit än så länge. Samtidigt hade jag inte kunnat nå såhär långt utan en klubb och ett lag som stöttar och pushar mig till att bli bättre, till er vill jag säga tack!

Svenska Innebandyförbundet har inför landslagslägret tagit fram omfattande direktiv hur alla involverade ska agera och arbeta för ett säkert genomförande.

– När vi samlar landslagen är det av största vikt att alla känner sig trygga i att medverka. Det gäller spelare, ledare och media. Vi har arbetat fram gedigna förhållningssätt hur vi går tillväga för att minimera risken för smitta, säger Svenska Innebandyförbundets landslagschef Joakim Lindström.

Fullständiga truppen hittar ni här.

Vi säger stort grattis till Hanna och Sandra samt önskar de varmt lycka till!