Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

"Denna träningsveckan har vi växlat upp igen"

5 november 2021 18:15
HERR

I morgon är det dags för hemmamatch igen i SWC när Lindås kommer på besök. Vi hörde med Joel Birgersson om hans tankar om vart laget befinner sig och hur han ser på morgondagens match.


Han har inlett säsongen med att gång på gång presentera sig i poängprotokollet genom firnuliga passningar eller eleganta, men även oeleganta mål. I skrivande stund placerar han sig högts upp i Allsvenskan södras poängliga och vi tog några frågor med han inför morgondagens match.

Hur är läget med Joel?

-Läget med mig är bara bra, kul att det närmar sig match!

Vad säger du om er inledning på säsongen?

-Skulle säga att vi startade de första matcherna bra och gjorde ganska bra prestationer. Efterhand har vi tappat prestationen litegrann och det märktes väl inte minst förra helgen. (Borta matchen mot Åby)

Vart känner du att laget befinner sig just nu?

-Som jag sa ovan så har vi tappat lite mot där vi var i början av serien men denna träningsveckan har vi växlat upp igen så just nu befinner vi väl oss ungefär där vi hade förväntat oss vid denna tidpunkt inför säsongen.

Lindås hemma, tuffa matcher genom åren. Hur ser du på lördagens match?

-Ja precis, vi har spelat många matcher mot varandra och kan varandra ganska bra. Dock har både vi och Lindås haft lite spelarväxling inför säsongen så de blir spännande. Vi slog dom med 10-0 på försäsongen om jag minns rätt, tror de blir en betydligt tuffare match imorgon.

Imorgon är det alltså match hemma i SWC igen för vårat herrlag. Klockan 15:00 startar mötet mot Lindås. Har ni inte köpt biljett än så gör ni det på warberg.ebiljett.nu