Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Ytterligare en framtidsspelare flyttas upp i SSL-truppen

19 september 2023 16:05
DAM

My Hedberg är den tredje spelaren född 2005 som flyttas upp från akademiverksamheten till elitlaget den här säsongen.


My flyttade till Varberg inför gymnasiet för lite drygt två år sedan, då hon också bytte från moderklubben Skillingaryd till Warbergs blåa tröja. I Warberg har det blivit spel i både Juniorallsvenskan och Allsvenskan innan hon nu tar steget till SSL. Ett steg som hon ser fram emot.

-Det känns riktigt bra. SSL har varit ett mål under många år och det är superspännande att äntligen vara här. Jag ser fram emot en lärorik säsong och jag har blivit väldigt välkomnad av gruppen vilket är väldigt positivt.

My ser sig själv som en snabb och bollskicklig spelare som gillar att spela med hög fart och att ta bollen framåt i banan. Hon ser med tillförsikt fram emot vad som komma skall.

-Mina förväntningar inför kommande säsong är att lära mig så mycket som möjligt om att spela på så här hög nivå. Jag vill utvecklas som spelare både på och utanför planen.

Manager Burman är glad över att få möjligheten att jobba med My.

-I My får vi en rightfattad spelare som är bra med bollen och som ger oss ytterligare hot i offensiven. Hon är flexibel, så vi kan använda henne både som back och forward vilket känns väldigt bra. Vi är glada att My valt att ta steget upp och fortsätta sin utveckling hos oss!