Onsdag
12 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Välkommen till Warberg Frida Olsson-Öberg

8 januari 2020 20:55
DAM

I mitten av december klev Frida Olsson-Öberg in som assisterande tränare bredvid Pelle Körberg. Värmländskan som numera är bosatt i Göteborg ger oss här en presentation om sig själv och sin innebandy bakgrund.


I början av december valde Frank Pihlström att lämna sitt uppdrag som assisterande tränare för våra damer då han inte fick det att gå ihop med att bo och arbeta skift i Göteborg. Då inleddes sportchef Jonny Ljungbergs arbete med att hitta en ersättare och veckan innan jul gjordes det klart med Frida Olsson-Öberg.

Vi utlovade tidigare en närmare presentation av vår nya assisterande damtränare och nu har vi fått till ett samtal med Frida.

"Berätta mer om dig själv"

Jag är en 36 åring värmlänning som flyttade till Göteborg 2005, sedan november är jag bosatt i Lerum strax utanför Göteborg. Till vardags jobbar jag på Volvo Cars med utveckling av nya bilar. Har min pappa samt syster med familj kvar i lilla Kil i Värmland.

"Hur ser din innebandy bakgrund ut"

Jag började lite smått att spela innebandy i BKI Sunnanå 97/98, om jag minns rätt. Säsongen 05/06 fick flyttlasset till Göteborg och jag började att spela i Robertshöjd. Efter det har jag även spelat med IBK Göteborg, Partille och Lerum. Jag gjorde min första säsong som ledare 17/18 i Partille med Magnus Håkansson, Elias Johannesson och Tobias Wallin, då fick vi chansen att kvala till allsvenskan. Året efter, 18/19, skulle jag försöka mig på en säsong till som spelare men drog av korsbandet under den tredje matchen. Därefter supponerade jag Christoffer Sturesson, Mats Andersson och Daniel Axell i båset säsongen ut.

”Beskriv dig som tränare/ledare”

Jag försöker vara positiv och driva på energin i båset, ge feedback och ett lugn. Innebandy skall vara kul!

"Om nya uppdraget i Warberg"

Superkul att få frågan och chansen! Det är ett härligt gäng i laget och runt laget. Finns många blåa hjärtan i och runt föreningen.

"Sportchef Jonny Ljungberg om Frida"

Först och främst är det ofantligt kul att i Frida få in en kvinna i ledarstaben och att hon får vara med på denna resa tillsammans med ledarstaben och laget. Hon kommer att vara en stor tillgång till laget med sin energi och glädje. Redan på den korta tiden som Frida har varit här märker man att hon har kommit in enormt bra i och kring laget.

Warberg Innebandy välkomnar Frida till föreningen och önskar henne, resten av staben och truppen ett stort lycka till i den spännande fortsättningen av serien.

Nästa uppdrag för Frida resten av laget blir på söndag då serieledande IKSU besöker Sparbanken Wictory Center. Klockan 13.00 startar matchen. Välkomna till hallen för att heja fram våra damer mot nya poäng.