Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Clara Hellgren väljer Warberg!

9 april 2024 12:00
DAM

Den rightfattade forwarden kommer att spela i den blåa tröjan kommande säsong.


24-åriga Hellgren kommer senast från FBC Kalmarsund men har dessförinnan representerat KAIS Mora och IBF Falun i SSL. De två senaste säsongerna har hon gjort 18 respektive 20 mål och legat runt 30 poäng totalt per säsong. Lägg till ett antal slutspelsmatcher på det så förstår man att det är en etablerad SSL-spelare som nu ansluter till Warberg.

-Det känns väldigt skönt att ha landat i ett beslut och jag ser verkligen fram emot att flytta till Varberg med allt vad det innebär. Jag har ju tidigare mött Warberg under flera säsonger och har alltid tyckt att det verkar vara ett härligt gäng spelare samtidigt som de har en fantastisk publik. Så jag ser verkligen fram emot att få ta del av det nu framöver, säger Clara om beslutet att flytta till Varberg och västkusten.

Clara beskriver sig själv som en hårt arbetande forward med de främsta styrkorna i offensiven i form av ett bra skott och en god spelförståelse. Något som tillträdande manager Jonas Gustafsson instämmer i.

-I Clara får vi en väldigt spelskicklig forward med ett vasst avslut. Clara är också stark i sitt defensiva sorterings- och markeringsspel. Jag är övertygad om att Claras erfarenheter från olika elitmiljöer och slutspel kommer tillföra till vårt lag.

Clara ser nu fram emot en säsong där hon kan vara med och bidra i jakten på Warbergs första historiska slutspel.

-Jag har fått känna på att spela några slutspel nu och tycker att det är de absolut roligaste matcherna att spela. Därför är mina främsta mål kommande säsong att bidra till att ta Warberg till slutspel i första hand. På sikt vill jag såklart också vara med och fajtas om medaljer, vilket jag hoppas att vi ska kunna göra i framtiden, avslutar Clara.

Clara Hellgren har tecknat ett avtal över de kommande två säsongerna.