Söndag
07 Nov 1 match
Onsdag
10 Nov 1 match
Fredag
12 Nov 1 match
Söndag
14 Nov 1 match
Söndag
21 Nov 1 match
Tisdag
23 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 2 matcher
Lördag
18 Dec 1 match
Måndag
27 Dec 1 match
Onsdag
29 Dec 1 match
Lördag
08 Jan 1 match
Onsdag
12 Jan 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Idag 1 match
Lördag
22 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 1 match
Lördag
29 Jan 1 match
Söndag
30 Jan 1 match
Söndag
06 Feb 1 match
Lördag
12 Feb 1 match
Söndag
13 Feb 1 match
Fredag
18 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 1 match
Söndag
20 Feb 1 match
Onsdag
23 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 1 match
Söndag
27 Feb 1 match
Torsdag
03 Mar 1 match

Bortamöten för både dam- och herrlaget till helgen

26 oktober 2021 17:15
ALLMÄNT

Det blir återigen en lördag med dubbla matcher. Klockan 14:00 spelar herrlaget i Åby och 14:30 startar damernas match i Karlstad. Här kan ni läsa lite kort om förutsättningarna inför helgens matcher.


Serierna rullar på i ett raskt tempo när vi till helgen går in i den sjätte respektive sjunde omgången för våra respresentationslag i Allsvenskan södra och SSL dam.

Om vi börjar med herrlagets match som spelas klockan 14:00 på lördag borta i Åby Arena, Åby strax utanför Norrköping, inte Åby i Mölndal. Ser vi till motståndet Åby så öppnade de säsongen starkt. En uddamålsseger mot Höllviken i den första omgången, för att sedan följa upp det med en seger mot Lindås fick nog många "experter" att höja på ögonbrynen. Segern mot Lindås kom dock i förlängningen ska tilläggas. Så det var en stark öppning på säsongen för Norrköpingsgänget. Efter det har det gått tyngre, förlust i omgång tre mot Åstorp/Kvidinge följdes upp med en förlust hemma mot Lerum. I föregående omgång förlorade de mot Malmö på bortaplan. Ett Malmö som öppnat starkare än vad tongångarna innan säsong antydde.

Det blir som sagt det sjätte matchen för respektive lag denna säsong, Warberg som fortfarande bara har 1 poängtapp. Segern senast mot Örebro kom efter en häftig tredjeperiod där herrlaget på 9 minuter vände 4-6 till 10-6.

Matchen på lördag sänds som alltid på innebandy.tv, starttid 14:00. Direktlänk till matchen: Åby IBK - Warberg IC

Damlaget ska bege sig till de värmländska skogarna på lördag för ett möte mot Karlstad. Klockan 14:30 ska mötet tekas igång på lördag. Ett Karlstad som har öppnat säsongen väldigt starkt och har på de sex inledande matcherna endast en förlust efter ordinarie speltid. Den kom i senaste omgången, då borta med uddamålet mot Pixbo, som vi tidigare nämnt är ett på förhand topptippat lag. Innan det förlorade värmländskorna borta mot Västerås Rönnby. Annars är det idel segrar, Lund, Mora, Jönköping samt Endre har besegrats under inlendningen, även i den ordning som de står uppradade.

Damlaget spelar sin sjunde match i ordningen. Senast blev det förlust hemma mot Västerås Rönnby, men omgångarna innan det blev det två raka segrar. Ser vi till tabelläget så är det tajt, sju lag ligger inom en tre-poängsintervall, i en serie där varje poäng kommer att bli viktig.

Matchen på lördag sänds av SportExpressen Play, starttid 14:30. Direktlänk till matchen: Karlstad IBF - Warberg IC