Lördag
04 Mar 1 match
Söndag
05 Mar 1 match
Lördag
11 Mar 2 matcher
Lördag
18 Mar 2 matcher
Onsdag
22 Mar 1 match
Söndag
02 Apr 1 match
Onsdag
05 Apr 1 match
Söndag
09 Apr 1 match
Torsdag
13 Apr 1 match
Lördag
16 Sep 1 match
Lördag
23 Sep 2 matcher
Fredag
29 Sep 1 match
Lördag
30 Sep 1 match
Söndag
01 Okt 1 match
Lördag
07 Okt 1 match
Söndag
08 Okt 1 match
Lördag
14 Okt 1 match
Söndag
15 Okt 1 match
Lördag
21 Okt 1 match
Lördag
28 Okt 2 matcher
Lördag
04 Nov 1 match
Söndag
05 Nov 1 match
Lördag
11 Nov 1 match
Fredag
17 Nov 1 match

Bortamöten för både dam- och herrlaget till helgen

26 oktober 2021 17:15
ALLMÄNT

Det blir återigen en lördag med dubbla matcher. Klockan 14:00 spelar herrlaget i Åby och 14:30 startar damernas match i Karlstad. Här kan ni läsa lite kort om förutsättningarna inför helgens matcher.


Serierna rullar på i ett raskt tempo när vi till helgen går in i den sjätte respektive sjunde omgången för våra respresentationslag i Allsvenskan södra och SSL dam.

Om vi börjar med herrlagets match som spelas klockan 14:00 på lördag borta i Åby Arena, Åby strax utanför Norrköping, inte Åby i Mölndal. Ser vi till motståndet Åby så öppnade de säsongen starkt. En uddamålsseger mot Höllviken i den första omgången, för att sedan följa upp det med en seger mot Lindås fick nog många "experter" att höja på ögonbrynen. Segern mot Lindås kom dock i förlängningen ska tilläggas. Så det var en stark öppning på säsongen för Norrköpingsgänget. Efter det har det gått tyngre, förlust i omgång tre mot Åstorp/Kvidinge följdes upp med en förlust hemma mot Lerum. I föregående omgång förlorade de mot Malmö på bortaplan. Ett Malmö som öppnat starkare än vad tongångarna innan säsong antydde.

Det blir som sagt det sjätte matchen för respektive lag denna säsong, Warberg som fortfarande bara har 1 poängtapp. Segern senast mot Örebro kom efter en häftig tredjeperiod där herrlaget på 9 minuter vände 4-6 till 10-6.

Matchen på lördag sänds som alltid på innebandy.tv, starttid 14:00. Direktlänk till matchen: Åby IBK - Warberg IC

Damlaget ska bege sig till de värmländska skogarna på lördag för ett möte mot Karlstad. Klockan 14:30 ska mötet tekas igång på lördag. Ett Karlstad som har öppnat säsongen väldigt starkt och har på de sex inledande matcherna endast en förlust efter ordinarie speltid. Den kom i senaste omgången, då borta med uddamålet mot Pixbo, som vi tidigare nämnt är ett på förhand topptippat lag. Innan det förlorade värmländskorna borta mot Västerås Rönnby. Annars är det idel segrar, Lund, Mora, Jönköping samt Endre har besegrats under inlendningen, även i den ordning som de står uppradade.

Damlaget spelar sin sjunde match i ordningen. Senast blev det förlust hemma mot Västerås Rönnby, men omgångarna innan det blev det två raka segrar. Ser vi till tabelläget så är det tajt, sju lag ligger inom en tre-poängsintervall, i en serie där varje poäng kommer att bli viktig.

Matchen på lördag sänds av SportExpressen Play, starttid 14:30. Direktlänk till matchen: Karlstad IBF - Warberg IC