Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Warberg Innebandy söker sälj- och partneransvarig

10 februari 2023 14:11
ALLMÄNT


Warberg Innebandy är en förening med ca 600 aktiva medlemmar i alla åldrar. Vi erbjuder innebandyspel för pojkar och flickor, unga och lite äldre. Oavsett förutsättningar och ambitionsnivå. Vi driver ett brett utvecklingsarbete för våra medlemmar kopplat till de globala hållbarhetsmålen. Lägg därtill en elitverksamhet för både dam och herr. Helt enkelt en stor och väldigt spännande förening.

Nu letar vi efter dig som har ett genuint intresse för försäljning och som tillsammans med våra partners och sponsorer kan skapa gemensamma värden. Vi erbjuder dig en roll som både är rolig, utmanande och omväxlande!

Vi har idag över 100 olika sponsorer och partners som vi vill vidareutveckla våra samarbeten med. Men vi vill även finna nya samarbeten med företag som vill bygga värden tillsammans med oss.

Din bakgrund

Tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning är en merit men viktigast av allt är din personlighet och vilja att skapa långsiktiga relationer som bygger på ömsesidig nytta för föreningen och våra partners.

Du är en initiativtagande person med eget driv, du ser vad som behöver göras och gör det. Din inställning är professionell och engagerad. Med tydligt fokus på våra partners, hög servicekänsla och god samarbetsförmåga blir du en uppskattad representant för föreningen och kollegorna. Du är självgående och trivs med att i ett högt tempo arbeta på ett strukturerat och målinriktat sätt. Vi söker dig som alltid gör ditt yttersta för att skapa värden och långsiktiga relationer med våra partners.

Vad möter du hos oss

Hos oss möter du en utmanande och spännande roll i en förening som präglas av utvecklingsfokus och strävan efter att bli bäst på det vi gör.

Krav

  • Stort intresse för försäljning och relationsbyggande.
  • Körkort.
  • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.

Annat viktigt att veta

Tjänsten är deltid med en tjänstgöringsgrad om ca 30-40% fördelat under året och till viss del anpassningsbart efter den kandidat vi väljer att anställa. Ambitionen är att rollens tjänstegrad successivt ska öka framgent, i takt med att verksamheten växer och utvecklas.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår klubbchef Emil Risberg på telefon 0708-433335 eller skicka in din ansökan till [email protected].

Urval och intervjuer sker löpande varför vi gärna tar emot din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen till oss!