Onsdag
23 Feb 2 matcher
Lördag
26 Feb 1 match
Söndag
27 Feb 1 match
Torsdag
03 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Fredag
11 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match
Söndag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Söndag
20 Mar 1 match
Onsdag
23 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match

Tre matcher väntar till helgen för IC-lagen

17 januari 2022 13:15
DAM/HERR

En ny vecka har vi framför oss och nya matcher väntar. Damlaget spelar återigen, och har dubbla matcher på schemat. För herrlaget väntar äntligen en match på hemmaplan.


Med flera inställda matcher den senaste tiden så håller vi alla tummar för att helgens omgångar går att spelas som planerat. Vilket för våra lags del betyder hemmamatcher, men för damerna även ett västkustderby på bortaplan.

Damerna har varit spellediga sedan första helgen i januari och är nu redo för dubbla matcher till helgen. Flera spelare som tidigare har varit sjuka har frisknat till och enligt rapport så finns så gott som full trupp till förfogande till kvällens träning. Och gott är väl det när två matcher ska spelas denna vecka, den ena mot serieledande Pixbo Wallenstam. Den spelas på fredag klockan 19:00 i Wallenstam Arena. Biljetter till matchen hittar ni här.

På söndag gästar KAIS Mora Sparbanken Wictory Center för ett möte lagen mellan. Matchen startar klockan 16:00. Information om biljetter finns längst ner på sidan. Ni kan alltid se matchen genom Sportexpressenplay.se!

Herrlaget har endast spelat en match på senaste månaden och fått två uppskjutna på grund av covid. Men på lördag är det dags igen och då kommer Karlstad på besök. Det brukar vara intensiva och spännade matcher lagen mellan. På lördag tekas matchen igång klockan 15:00. Infomation om biljetter hittar ni nedan. Ni kan alltid se matchen genom innebandy.tv!

Information kring biljetter i SWC för kommande matcher:

Under rådande restriktioner har vi tvingats att stänga varannan rad i hallen vilket gör att vi våra säsongskortsinnehavare har förtur på platser.
Om det finns chans att öppna försäljning av biljetter kommer det att ske två dagar innan match (för respektive lag) och vi kommer att kommunicera om det i våra sociala medier. Vi tackar för er förståelse.