Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Herrlagets sista träningsmatch spelas på bortaplan mot Pixbo

17 september 2020 11:00
HERR

Försäsongen rundas av ikväll även för vårt herrlag. Under eftermiddagen åker laget de dryga 8 milen norr ut till Mölnlycke. Kvällens match spelas klockan 19:00 i Wallenstamhallen mot Pixbo.


Kvällens match blir den sjätte för laget under försäsogen. Motståndet har varit dels tidigare SSL konturrenter men även Allsvenskt motstånd. Johan Dahlqvist säger så här om de tidigare träningsmatcherna:

-Jag tycker att vi överlag har presterat bra under träningsmatcherna. Vi jobbar hela tiden hårt för att utvecklas och bli bättre som individer samt lag. Målskyttet har varit oerhört positivt med många målskyttar samt att vi gör mål på många olika sätt.

Kvällens träningmatch blir den sjätte för laget under försäsogen, med Pixbo Wallenstam som motståndare så väntar ett klassiskt "västkustderby".

Vad tar ni med er från tidigare matcher till kvällens match?

-Det vi tar med oss är att fortsätta arbeta hårt som lag, försöka utveckla de delar av spelet som vi tränar på under veckorna och applicera det på match.

Vad blir fokus för er i dagens match?

-Fokus blir helt klart den egna prestationen, vi möter ett skickligt Pixbo där det gäller att vi ligger bra i försvarsspelet och att vi tar vara på de chanser vi skapar precis som vi gjort under tidigare matcher. Vi ser fram emot en fartfylld och rolig match att spela. Pixbo är ett bra motstånd att ha genrep mot och om några veckor är vi helt redo för premiär.

I dagens matchtrupp så saknas Vidar Tirén och Alexander Johansson, båda utgår med småkänningar. Edwin Körberg finns inte heller med pga stukad fot. In kommer Simon Winroth, född 2002 som är ett nyförvärv till Warberg IBF, som vänsterforward.

Matchen startar klockan 19:00. Vill ni se matchen från Wallenstamhallen så hittar ni länk till matchen HÄR.