Söndag
07 Mar 1 match
Torsdag
11 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 2 matcher
Lördag
20 Mar 1 match
Onsdag
25 Aug 1 match
Torsdag
26 Aug 1 match
Fredag
27 Aug 1 match
Söndag
29 Aug 2 matcher
Söndag
12 Sep 1 match
Tisdag
14 Sep 1 match
Lördag
18 Sep 1 match
Söndag
19 Sep 1 match
Lördag
25 Sep 1 match
Söndag
26 Sep 1 match
Fredag
01 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 2 matcher
Lördag
09 Okt 2 matcher
Lördag
23 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 2 matcher
Lördag
06 Nov 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Onsdag
10 Nov 1 match

Nellie Wilhelmsson klar för fortsättning i Warberg!

9 maj 2021 15:30
DAM

Sist ut att presenteras denna vecka är den 19-åriga talangen och Warbergsfostrade Nellie Wilhelmsson. Den tekniska forwarden lyftes inför föregående säsong upp från Warberg IBF och nu har hon belönats med fortsatt förtroende i damtruppen. Kontraktet är skrivet på ett år.


Likt tidigare presenterad spelare, Amanda Karlsson, så är det något speciellt när en spelare som är fostrad i föreningen spelar sig upp hela vägen från knattelag till damlag. När föregående säsong drog igång var tanken att Nellie skulle dubbla mellan spel i SSL och i Allsvenskan med IBF. Och så inleddes också säsongen. Men ett abrupt slut på den Allsvenska damsäsongen gjorde att Nellies fokus blev damtruppen och SSL. Under säsongen blev det någon match från start samt inhopp för den unga forwarden med ett fruktat skott, något som vi alla hoppas att få se mer av till kommande säsong. Med sin längd har hon en räckvidd i sitt spel som kommer att vara ett hot i anfallszonerna hos motståndarlagen under kommande säsong. Så här säger klubbchef Emil Risberg om Nellie Wilhelmssons beslut att fortsätta med sin satsning i Warberg:

-Det ska bli mycket intressant att se hur Nellie kan utvecklas under den kommande säsongen. Hon har spetsegenskaper som är väldigt spännande. Och hon känns mer motiverad än någonsin, trots den gångna säsongens utmaningar med speltid i SSL och en nedstängd allsvensk serie.

Så här säger Nellie Wilhelmsson själv om fortsatt spel i sin moderklubb:

-Jag tycker så klart att det är superkul att förlänga kontraktet med ytterligare en säsong med Warberg. Jag har trivts mycket bra i laget, så jag ser bara framemot kommande säsong.

Hur har du upplevt ditt första år i SSL?

-Mitt första år i SSL har självklart varit mycket lärorikt. Man har stött på många utmaningar och det har märkts att nivån är något helt annat än vad jag varit van vid tidigare.

Vad blir fokus till kommande säsong?

-Mitt fokus kommande säsong är att fortsätta min utveckling i spelet, samtidigt som jag skall göra allt för att få mer speltid.

Vi säger stort tack till Nellie och nu ser vi fram emot en ny säsong med henne och laget.