Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Allsvensk poängspelare klar för Warberg

2 juni 2023 08:42
DAM

Filippa Löfborg, 20 år, är damlagets senaste nyförvärv. En högerforward från Fröjered som är van att producera poäng.


Filippa väljer efter tre allsvenska säsonger med Fröjereds IF att ta steget till Warberg och spel i SSL. En klubb som hon inte är helt obekant med eftersom hon inför gymnasievalet säsongen 2018/2019 valde att flytta till Varberg, men där hon ganska tidigt valde att avbryta och flytta tillbaka hem till Tidaholm. Men nu är hon redo för en återkomst i den blåa tröjan.

-Det känns väldigt bra och spännande. SSL har alltid varit målet sedan man var liten och det känns som att Warberg och SSL nu är helt rätt steg för min egen utveckling.

Filippa har träffat laget och har en positiv känsla kring det som väntar.

-Intrycket som jag har fått av Warberg är att det verkar vara en proffsig klubb. Dessutom känns det som ett härligt lag med unga spelare som har framtiden för sig och det känns väldigt kul att få vara med på den resan.

På frågan om vad publiken kan förvänta sig att få se av Filippa på planen under de kommande säsongerna svarar hon så här.

-Jag skulle beskriva mig själv som en spelare som gillar att spela med hög fart och som alltid ger 100 % för laget. Sedan hoppas jag så klart på att kunna bidra med en del poäng.

Manager Burman är nöjd över att ha rekryterat Filippa till laget.

-Jag har följt Filippa under föregående säsong och jag tycker att hon gjorde det väldigt bra. Det är en snabb spelare som jobbar väldigt hårt. Hon har en bra blick för spelet och har gjort en hel del poäng. Det ska bli skoj att se henne i vår miljö och jag är övertygad om att hon kommer ta nästa steg hos oss.

Filippa har tecknat ett avtal över de kommande tre säsongerna.