Fredag
05 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Torsdag
18 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 2 matcher
Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Aldrig Ensam Show - En kväll att minnas!

21 november 2023 15:49
ALLMÄNT

I torsdags genomfördes Aldrig Ensam Show i ett fullsatt Sparbanken Wictory Center. En kväll som åskådarna sent ska glömma.


Sparbanken Wictory Center var kvällen till ära inte längre en arena för innebandy. Istället hade en scen byggts upp mitt på huvudplanen med en fantastisk inramning i svart och blått med plats för drygt 800 åskådare.

Charlie Eriksson och Axel Schylström bjöd den fullsatta arenan på sig själva genom egna berättelser varvat med sång och humor. Om självmordsförsök, att kämpa sig tillbaka från allvarliga olyckor och att bli vän med sin egen spegelbild. Berättelser som berörde ung som gammal, kille som tjej.

-Efter flera månaders förberedelser var det äntligen dags att öppna dörrarna för Aldrig Ensam Show. Alla medlemmar från 13 år var inbjudna och lagen gjorde detta till en gemensam aktivitet och ordinarie träningar var inställda. Jag tror inte att en enda människa i publiken gick oberörd härifrån efter en mycket minnesvärd kväll. Med både skönsång, humor och allvar fick Charlie och Axel oss alla att tänka till lite extra. Att det finns hjälp att få och hjälp att ge i kampen om den psykiska ohälsan. Aldrig ensam och alltid tillsammans, säger Martina Alvelyck, Sponsor- och partnerskapsansvarig på Warberg Innebandy.

-Med ett stort engagemang från både förening och partners blev Aldrig Ensam Show i Sparbanken Wictory Center en succé! 800 spelare, ledare, föräldrar och partners hade tagit sig till arenan. Vi på Aldrig Ensam är mycket nöjda med uppslutningen och hela arrangemanget. Vagabond och övriga partners gjorde denna kvällen möjlig. Än en gång stort tack till alla som kom till Aldrig Ensam Show. Du är Aldrig Ensam!, säger Sebastian Nilsson, Projektledare på Aldrig Ensam.