Söndag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Söndag
20 Mar 1 match
Onsdag
23 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match
Onsdag
07 Sep 1 match
Fredag
09 Sep 2 matcher
Söndag
11 Sep 2 matcher
Lördag
17 Sep 1 match
Söndag
18 Sep 1 match
Lördag
24 Sep 1 match
Söndag
25 Sep 1 match
Idag 1 match
Lördag
01 Okt 1 match
Söndag
02 Okt 1 match
Lördag
08 Okt 2 matcher
Lördag
15 Okt 2 matcher
Lördag
22 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 1 match
Onsdag
26 Okt 1 match
Lördag
05 Nov 1 match
Lördag
19 Nov 1 match
Söndag
20 Nov 1 match
Fredag
25 Nov 1 match
Lördag
26 Nov 1 match

Andreas och Sander uttagna till läger med norska landslaget!

3 september 2021 08:00
HERR

I slutet av augusti kom kallelsen till den norska samlingen med herrlandslaget, och för första gången kunde Andreas Grønli och Sander Fauskanger läsa sina namn bland de uttagna. Killarna har nu lämnat Varberg för helgens samling och ger oss här sina tankar inför helgen som kommer.


Det är två av Warbergs nyförvärv, backen Andreas Grønli och forwarden Sander Fauskanger, båda från Greeåker, som nu kallas på samling med det norska herrlandslaget. Killarna som är födda 2002, har tidigare representerat Norge med U19-landslaget och skall nu debutera i seniorsammanhang. Samlingen sker i Eika Fet Arena, strax öster om Oslo, och fokus är självklart VM i december som spelas i Helsingfors. Totalt är det 29 spelare som har kallats till den förberedande samlingen.

Så här säger killarna om uttagningen:

Andreas:

-Første samling på landslaget er selvfølgelig veldig spennende. Å representere et landslaget er et mål for de fleste innebandyspillere, så at jeg får muligheten til å trene og kjempe om en plass på det norske landslaget er selvfølgelig utrolig stort.

Sander:

-Det er selvsagt stort å få muligheten til å spille for landslaget, og spesielt kult å få være med på samling med seniorlandslaget for første gang. Vi har hatt samlinger med Norges u19-landslag, så det er utrolig gøy å få prøve seg på seniorlandslaget også. Det er en drøm man har som liten å få kunne representere landslaget i landskamper, og jeg er motivert og klar for å gjøre det som skal til for å oppfylle dette.

Hur är upplägget för samlingen?

Sander/Andreas: -Lägret starter med litt teori der vi går gjennom hvordan vi skal spille forsvar og anfall spill. Deretter har vi ulike treninger der vi fokuserer på de forskjellige delene av spillet vårt. Vi avslutter samlingen med en internmatch for å virkelig prøve det vi har trent på gjennom samlingen, så jeg tror det blir en bra samling.

Vad har ni för förväntningar?

Andreas:

-På min første landslagssamling skal jeg lære så mye som mulig samtidig som jeg skal prøve å vise mine ferdigheter. Jeg har store forventninger til samlingen. Håper det blir et høyt tempo og mange nye øvelser. Blir også veldig spennende å møte nye spillere.

Sander:

-Jeg skal gjøre mitt beste og jeg håper jeg lærer mye av dette. Gleder meg til å få spille med de beste i landet og jeg håper selvsagt at jeg får vist meg fra min beste side.

Vi önskar killarna ett stort lycka till i helgen!

Nästa steg i det norska landslagets uppladdning mot VM är en 6 nationsturnering Slovakien som spelas 15–17 oktober.