Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Söndagens herrmatch flyttas

28 november 2020 08:00

Även söndagens hemmamatch mot FBC Lerum har blivit tvungen att flyttas. Anledningen är ytterligare ett bekräftat fall av Covid-19 i Warbergs trupp.


Onsdagens hemmamatch mot Lagan blev flyttad efter att en spelare och en ledare uppvisat symtom på Covid-19. Tester samma kväll visade att två spelare var smittade.

Igår fredag anmälde ytterligare två spelare att de upplevde symtom, och efter att ha testats under fredag eftermiddag kunde ett nytt fall av Covid-19 bekräftas.

Det medförde att Warberg tog initiativ till att flytta söndagens match mot Lerum.

Kimmo Eskelinen, sportchef:

-Ja igår fredag fick alltså ytterligare två spelare symtom och en av dessa testades positiv. Med tre fall på bara ett par dagar så måste vi nu aktivt göra allt vi kan för att förhindra ytterligare spridning. Det är absolut ingen rolig sits med matchflyttar hit och dit, men just nu har vi inget val. Hälsan måste gå före innebandyn.

Laget har inte tränat gemensamt sedan i tisdags, och kommer heller inte att göra under helgen. På måndag tar vi ett nytt beslut hur vi går vidare med träning för laget, beroende på om vi får fler spelare med symtom under helgen eller ej.

Nytt matchdatum för mötet med FBC Lerum är satt till måndag den 21 december.