Söndag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Söndag
20 Mar 1 match
Onsdag
23 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match
Onsdag
07 Sep 1 match
Fredag
09 Sep 2 matcher
Söndag
11 Sep 2 matcher
Lördag
17 Sep 1 match
Söndag
18 Sep 1 match
Lördag
24 Sep 1 match
Söndag
25 Sep 1 match
Idag 1 match
Lördag
01 Okt 1 match
Söndag
02 Okt 1 match
Lördag
08 Okt 2 matcher
Lördag
15 Okt 2 matcher
Lördag
22 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 1 match
Onsdag
26 Okt 1 match
Lördag
05 Nov 1 match
Lördag
19 Nov 1 match
Söndag
20 Nov 1 match
Fredag
25 Nov 1 match
Lördag
26 Nov 1 match

Isak Ehrinton flyttas upp till herrlaget!

2 maj 2022 12:00
HERR

Warberg väljer att flytta upp Isak Ehrinton från juniorverksamheten. Den talangfulla backen som varit lagkapten för vårt juniorallsvenska lag belönas nu med en plats i kommande säsongs herrtrupp.


Den hårt arbetande backen som är född 2003 har Warberg som moderklubb och har vandrat hela vägen genom föreningens ungdomsverksamhet upp till a-laget. Isak har tränat med herrlaget stora delar av säsongen och har även testat på spel i två träningsmatcher mot Lund och Växjö Vipers.

Isak har haft en viktig roll som lagkapten för vårt juniorallsvenska lag och varit en av de ledande spelarna som representerat Warberg IBF i Division 2. Isak har imponerat och utvecklats mycket som spelare och därför belönas han nu med en fast plats i truppen och sitt första a-lags kontrakt.

Isak själv kommenterar sitt nyskrivna avtal så här:

-Det känns väldigt kul och spännande att få chansen att representera herrlaget. Det är en dröm som blir till verklighet. Jag ser mycket fram emot att försäsongen ska dra i gång så att vi får börja jobba hårt för att verkligen ta klivet tillbaka till SSL där vi hör hemma.

Det är just den höga arbetskapaciteten som är en av Isaks främsta egenskaper. Dessutom har han en bra blick för spelet och är en back som gillar att spela över stora ytor.

Vilka är dina förhoppningar med kommande säsong?

-Det är att vi ska få till det där sista lilla extra som krävs för att gå upp. I år var inte de kända marginalerna på vår sida men jag vet att vi har det i oss. Vi har lärt oss av det som varit och det blir en viktig erfarenhet att ha med oss. Individuellt hoppas jag att kunna bidra till kravställningen även om jag är en av de yngre i laget och även att få etablera mig och spela inför vår fantastiska hemmapublik i Sparbanken Wictory Center.

Assisterande tränare Ludwig Bengtsson kommenterar uppflyttningen av Isak Ehrinton

-Kul att få lyfta upp egna förmågor till herrlaget. Det har ett viktigt signalvärde dels för Isak själv som verkligen har förtjänat den här platsen, dels också till resten av alla unga spelare i föreningen som drömmer att få representera herrlaget. Steget är som bekant stort och kräver mycket tålamod och tid men Isak har verkligen de ingredienserna som är viktiga för att lyckas ta steget. Det jag tycker symboliserar Isak är att han är mycket coachbar både i att utmana sina tränare genom att ställa frågor och att kunna ge och ta feedback.

Isak kommer tillsammans med övriga truppen att starta igång sommarträningen under måndagskvällen med tester i Sparbanken Wictory Center.

Vi gratulerar Isak till hans första a-lagskontrakt och önskar honom stort lycka till!