Lördag
08 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
26 Sep 1 match
Söndag
27 Sep 1 match
Lördag
03 Okt 1 match
Söndag
04 Okt 1 match
Fredag
09 Okt 1 match
Lördag
10 Okt 1 match
Söndag
11 Okt 1 match
Söndag
18 Okt 1 match
Lördag
24 Okt 1 match
Söndag
25 Okt 1 match
Lördag
31 Okt 1 match
Söndag
01 Nov 1 match
Lördag
07 Nov 1 match
Söndag
08 Nov 1 match
Torsdag
12 Nov 1 match
Lördag
21 Nov 2 matcher
Onsdag
25 Nov 1 match
Fredag
27 Nov 1 match
Söndag
29 Nov 2 matcher
Söndag
06 Dec 1 match

Alexander Johansson klar för fortsättning i Warberg!

7 april 2020 09:05
Herr

Den irrationella vänsterforwarden Alexander Johansson som lånades in under säsongen från allsvenska Hagunda blir nu permanent Warbergare! 30-åringen har skrivit på ett tvåårskontrakt med klubben.


Strax innan nyår lånades Alexander Johansson in som ersättare till Kim Clemedtson, och anslöt då på ett lån från Uppsala-klubben Hagunda. Snabbt hittade han sin plats i laget och var en starkt bidragande orsak till sin formations uppåtgående formkurva. På sina elva spelade matcher gjorde han åtta poäng, och samspelet med framför allt Filip Erheden såg minst sagt lovande ut. Nu finns alla möjligheter att utveckla det samarbetet ytterligare, då Johansson tecknat ett tvåårsavtal med Warberg och därmed presenteras som herrlagets första nyförvärv inför säsongen 20/21. Alexander tar med sambo och son från Uppsala och flyttar till västkusten under sommaren.

Sportchef Kimmo Eskelinen om övergången:

-”Alex” gjorde ett starkt intryck på sin korta tid här då han tillförde energi och en dimension i vårt anfallsspel som vi saknade. Han är väldigt orädd och skicklig på att hitta inspel runt mål, och samtidigt en duktig bolltjuv i presspelet. Han spelade med oss under väldigt speciella omständigheter då han bodde kvar och arbetade i Uppsala, och jag är säker på att han kommer göra det ännu bättre kommande säsong när han finns på plats i Varberg och får träna med laget fullt ut!

Alexander själv kommenterar valet av Warberg så här:

-Ett ganska självklart val av olika anledningar. Först och främst kommer jag närmst från en förening (Hagunda) som har ett stort hjärta och många brinnande själar både inom och utanför organisationen, och Warberg påminner mycket om det. Bara se på förra årets kval till SSL och de matcherna som spelades i Sparbanken Wictory Center, sällan att man har varit med om häftigare upplevelser än det. Och trots sämre resultat på hemmaplan under årets SSL-spel så är det ändå alltid fullt drag på läktarna och en fantastisk publik som stöttar i alla lägen. En proffsig, seriös och varm förening!

Alexander är alltså herrlagets första nyförvärv, och mer nyheter kring herrlaget kommer i veckan! Håll utkik på Warbergs sociala medier och självklart här på hemsidan.