Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Sandra Hawerman har skrivit ett nytt avtal med Warberg.

29 april 2020 09:01
DAM

Under tisdagen blev det klart med ett nytt avtal för den gångna säsongens interna poängligavinnare Sandra Hawerman. FBC Lerum fostrade Hawerman kom till Warberg IC inför säsongen 18/19. Nu är hon klar för en tredje säsong i föreningen.


Den offensiva forwarden Sandra Hawerman anslöt till Warberg IC för två år sedan, säsongen innan hade hon lämnat moderklubben och gjorde en säsong med IBK Göteborg i Allsvenskan. Med sin snabbhet och skarpa spelsinne har hon ställt till det i månnga försvar under de två säsongerna som hon varit i föreningen. Sedan Hawerman kom till Warberg har hon varit en av lagets mest tongivande poängmakare. Förra säsongen var hon lagets främsta poänggörare med 34 poäng, varav 26 mål på lika många matcher.

-Sandra har ett målsinne som få kan mäta sig med, genom att ständigt ta sig inåt banan tvingar hon försvaret att spela på sin bästa nivå för att försvara sig, och det räcker oftast inte ändå, säger hennes nya tränare Kent Göransson.

Ett år till i föreningen blir det för Sandra Hawerman och säger själv så här säger om beslutet att teckna ett nytt kontrakt med Warberg, och hur hon ser på sin roll i laget:

-Det är jätteskönt att äntligen få det klart och jag ser verkligen fram emot att få spela för Warberg ett år till. Jag tycker att klubben har tydliga mål inför kommande säsong och jag tror att laget kan nå stor framgång tillsammans med Kent (tränare Göransson) i båset. För min egna del så hoppas jag att jag kan fortsätta att bidra med energi, fart och förhoppningsvis några poäng.

Vad är dina förväntningar på kommande säsong?

Efter mina två år här tycker jag att det är dags att ta nästa kliv och sikta uppåt och lämna strecket där nere. Jag tyckte att vi påbörjade något riktigt bra förra säsongen då vi spelade extremt många tajta matcher men tyvärr snubblade vi på målsnöret många gånger. Det är bara att för oss jobba vidare så tror jag att vi kommer att gå vinnande ut många matcher och därmed kunna kriga oss uppåt i tabellen.

På måndag börjar allvaret igen i form av försäsongsträning, taggad?

Det ska bli väldigt kul att träffa alla tjejer igen och dra igång nästa säsong. Det är klart att man helst spelar innebandy men det får vänta lite, först får vi lägga krutet på fysiken för att hålla och orka hela säsongen.

Klubbchef Emil Risberg om nya avtalen: Sandra och Sofie är viktiga spelare för både föreningen och laget med sin inställning och ambitionsnivå. De ställer krav på föreningen och sin omgivning. Det är precis den typen av spelare som vi vill ha hos oss.

Vi tackar Sandra för intervjun och önskar henne lycka till under försäsongen och den kommande säsongen i Warbergs tröja.