Onsdag
12 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Kapten Westergren förlänger!

14 maj 2019 09:00
Herr

En tung och mycket viktig kontraktsförlängning är på plats! Herrlagets kapten och den nyligen landslagsuttagne Robin Westergren har förlängt sitt avtal med Warberg!


2014 värvades en lovande 20-åring från Örebro till Warberg. Idag, fem år senare, har han varit med om att åka ur SSL, att bli lagkapten, att gå upp i SSL igen, och dessutom att bli landslagsuttagen. Robin Westergren har växt konstant i den blå tröjan och idag känns lagkaptensbindeln som gjuten runt hans vänstra arm. Nu har han alltså förlängt sitt avtal och kommer snart att inleda sin sjätte säsong i klubben, och därmed leda laget i världens bästa liga, SSL, nästa säsong.

Så här säger en glad sportchef Kimmo Eskelinen efter Westergrens signatur:

Jag är mycket glad, detta är en oerhört viktig kontraktsförlängning för Warberg! Robin är inte bara vår kapten, han är också en kulturbärare som visar andra vägen genom sitt sätt att vara. Han har utvecklats med stort ansvar de senaste säsongerna, och jag skulle säga att han är en av landets absolut bästa bollvinnare idag. En spelartyp som det svenska landslaget kan behöva för att ta tillbaka tronen i nästa VM!

Robin Westergren själv säger så här om att förlänga med Warberg:

Det känns fantastiskt bra att allting är klart och veta att jag spelar vidare i Warberg två säsonger till. Efter fem år i klubben känner jag mig fortfarande motiverad till att se vad vi kan åstadkomma framöver. Att få spela inför en publik som bryr sig så mycket och stöttar laget på det här sättet är få förunnat. Dessutom trivs jag och sambon verkligen bra i staden utanför innebandyn vilket också har varit en viktig del i beslutet.

Du blev kvar i Warberg när ni åkte ur SSL för två år sedan, trots ett antal anbud från andra klubbar?

Ja, när vi åkte ur Superligan bestämde jag mig ganska snabbt för att jag ville vara med och ta tillbaka Warberg dit föreningen hör hemma. Nu är vi där och jag tror verkligen att vi är redo för superligan kommande säsong.

Snart drar försäsongen igång, hur laddad är du inför det?

Jag känner stor inspiration över att få fortsätta jobba med den här gruppen som är otroligt sammansvetsad och taggad på att ta sig an nya utmaningar. Samtidigt ser jag framemot att ta nästa steg i min egen utveckling och där ger Warberg mig bra förutsättningarna för att lyckas.