Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

"Det kommer verkligen bli viktigt att vi är närvarande från start"

22 oktober 2021 19:30
HERR

Det har gått två veckor sedan senaste matchen och nu på söndag är det dags att återigen att återuppta jakten mot SSL när herrlaget tar emot Örebro hemma i Sparbanken Wictory Center. Här ger huvudtränare Johan Astbrant oss sina tankar från de två senaste matcherna och inför söndagens batalj.


Herrlaget har fått en fin start på säsongen med endast 1 tappad poäng på de fyra inledande matcherna. Den kom mot topptippade Fagerhult Habo på hemmaplan. Annars har det varit idel 3-poängare i inledningen. Två senaste matcherna är först hemma mot Lagan och senast bortamötet mot Karlstad innan det var serieuppehåll i samband med landslagssamling. Vi hörde med huvudtränare Johan Astbrant om hans reflektioner efter matcherna:

-Vi kommer från två segrar mot Lagan och Karlstad där vi är nöjda med poängen. Jag tycker att vi i matchen mot Lagan spelar bra innebandy i 30 minuter, men efter 5-1 på tavlan så går vi ner oss lite för mycket och istället för att spela tillsammans så börjar vi jaga poäng individuellt.

Matchen mot Karlstad är en ren kämpar instats där jag tycker att vi verkligen visar hjärta och krigar till oss tre poäng. Summerar vi båda matchernas prestationer så tycker jag det är kul att se spelarnas engagemang där man verkligen krigar oavsett hur tajmingen är med klubba och boll.

Hur har det sett ut för er under uppehållet som varit?

-Vi har haft två veckor sen senaste matchen och i laget har vi haft endel sjukdomar som har inneburit att vi inte riktigt fått till vår plan att kunna fortsätta jobba med spelet med boll. Det är just den delen i spelet som vi känner att vi ligger lite efter mot vad vi önskat. Set vi till den här veckan så har det blivit fokus på att hitta grunderna i spelet och att spelarna ska klara av att spela 60 minuter på söndag.

Vad är dina tankar inför söndag?

-Örebro är ett lag som kommer att ha höga toppar och en del djupa dalar under säsongen så det kommer verkligen bli viktigt att vi är närvarande från start och att vi tillsammans med er på läktaren jagar 3 nya poäng.

Vi säger stort tack till Johan Astbrant och önskar resten av staben och laget lycka till på söndag. Vi önskar er kära publik välkomna till Sparbanken Wictory Center. Matchstart är 16:00.

Biljetter till matchen köper ni på: warberg.ebiljett.nu. Det kommer även finnas möjlighet att köpa biljetter på plats.

Om ni inte kan se matchen på plats så sänds den som alltid på Innebandy.tv. På kommentatorsplats på söndag har vi Kent Göransson och Mathias "Bult" Larsson.