Onsdag
10 Nov 1 match
Fredag
12 Nov 1 match
Söndag
14 Nov 1 match
Söndag
21 Nov 1 match
Tisdag
23 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 2 matcher
Lördag
18 Dec 1 match
Måndag
27 Dec 1 match
Onsdag
29 Dec 1 match
Lördag
08 Jan 1 match
Onsdag
12 Jan 1 match
Lördag
22 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 1 match
Lördag
29 Jan 1 match
Söndag
30 Jan 1 match
Söndag
06 Feb 1 match
Tisdag
08 Feb 1 match
Lördag
12 Feb 1 match
Söndag
13 Feb 1 match
Fredag
18 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 1 match
Söndag
20 Feb 1 match
Onsdag
23 Feb 2 matcher
Lördag
26 Feb 1 match
Söndag
27 Feb 1 match
Torsdag
03 Mar 1 match

"Det kommer verkligen bli viktigt att vi är närvarande från start"

22 oktober 2021 19:30
HERR

Det har gått två veckor sedan senaste matchen och nu på söndag är det dags att återigen att återuppta jakten mot SSL när herrlaget tar emot Örebro hemma i Sparbanken Wictory Center. Här ger huvudtränare Johan Astbrant oss sina tankar från de två senaste matcherna och inför söndagens batalj.


Herrlaget har fått en fin start på säsongen med endast 1 tappad poäng på de fyra inledande matcherna. Den kom mot topptippade Fagerhult Habo på hemmaplan. Annars har det varit idel 3-poängare i inledningen. Två senaste matcherna är först hemma mot Lagan och senast bortamötet mot Karlstad innan det var serieuppehåll i samband med landslagssamling. Vi hörde med huvudtränare Johan Astbrant om hans reflektioner efter matcherna:

-Vi kommer från två segrar mot Lagan och Karlstad där vi är nöjda med poängen. Jag tycker att vi i matchen mot Lagan spelar bra innebandy i 30 minuter, men efter 5-1 på tavlan så går vi ner oss lite för mycket och istället för att spela tillsammans så börjar vi jaga poäng individuellt.

Matchen mot Karlstad är en ren kämpar instats där jag tycker att vi verkligen visar hjärta och krigar till oss tre poäng. Summerar vi båda matchernas prestationer så tycker jag det är kul att se spelarnas engagemang där man verkligen krigar oavsett hur tajmingen är med klubba och boll.

Hur har det sett ut för er under uppehållet som varit?

-Vi har haft två veckor sen senaste matchen och i laget har vi haft endel sjukdomar som har inneburit att vi inte riktigt fått till vår plan att kunna fortsätta jobba med spelet med boll. Det är just den delen i spelet som vi känner att vi ligger lite efter mot vad vi önskat. Set vi till den här veckan så har det blivit fokus på att hitta grunderna i spelet och att spelarna ska klara av att spela 60 minuter på söndag.

Vad är dina tankar inför söndag?

-Örebro är ett lag som kommer att ha höga toppar och en del djupa dalar under säsongen så det kommer verkligen bli viktigt att vi är närvarande från start och att vi tillsammans med er på läktaren jagar 3 nya poäng.

Vi säger stort tack till Johan Astbrant och önskar resten av staben och laget lycka till på söndag. Vi önskar er kära publik välkomna till Sparbanken Wictory Center. Matchstart är 16:00.

Biljetter till matchen köper ni på: warberg.ebiljett.nu. Det kommer även finnas möjlighet att köpa biljetter på plats.

Om ni inte kan se matchen på plats så sänds den som alltid på Innebandy.tv. På kommentatorsplats på söndag har vi Kent Göransson och Mathias "Bult" Larsson.