Fredag
04 Okt 1 match
Söndag
06 Okt 2 matcher
Torsdag
10 Okt 1 match
Söndag
13 Okt 2 matcher
Tisdag
15 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Torsdag
24 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match
Söndag
27 Okt 1 match
Söndag
03 Nov 2 matcher
Måndag
11 Nov 1 match
Lördag
16 Nov 1 match
Söndag
17 Nov 1 match
Onsdag
20 Nov 1 match
Fredag
22 Nov 1 match
Lördag
23 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 1 match
Onsdag
27 Nov 1 match
Söndag
01 Dec 1 match
Onsdag
04 Dec 1 match
Torsdag
12 Dec 1 match
Onsdag
18 Dec 1 match
Lördag
21 Dec 1 match
Söndag
22 Dec 1 match
Söndag
29 Dec 1 match

Mattias Kongstad förlänger med Warberg!

26 februari 2018 13:59
Herr

Warbergs poängkung och publikfavorit, Mattias Kongstad, har mycket glädjande förlängt sitt kontrakt med Warberg och förblir klubben trogen i minst två säsonger till!


Den vindsnabba forwarden kom till Warberg 2014 från Karlstad, och har under sina fyra säsonger varit en pålitlig poänggörare med över 30 poäng per säsong i SSL. Innevarande säsong har den poängskörden fördubblats och han står med två omgångar kvar av grundserien på 60 gjorda poäng.

29-åringen säger själv så här om sitt val att skriva nytt kontrakt med Warberg:

-Det var ett lätt beslut att förlänga mitt kontrakt, skall jag vara ärlig har jag bara väntat på att Kimmo skall komma med frågan. Skall jag spela innebandy på elitnivå så finns det bara en klubb i Sverige för mig. Så länge jag är motiverad att gå på träningar och spela match, och att kroppen håller, så kommer jag att spela så högt upp som möjligt med Warberg. Det blir ju min femte och sjätte säsong i den blåa tröjan och det är bara synd att jag inte kom hit tidigare i karriären. Jag och min sambo Malin med vår lille son Hugo trivs fantastiskt bra i föreningen och i den fina stad Varberg är, detta är vårt hem nu!

Känslan man får är att du trivs bättre än någonsin, vad säger du om det?

-Ja det stämmer. I år har vi ett helt nytt lag som verkligen gör allt för varandra, och det är där någonstans man hittar ännu mer motivation än innan. Att se alla unga spelare komma hit och ta för sig, att de verkligen tar chansen de får inspirerar mig ännu mer att få fortsätta med detta gäng.

På tal om unga, du är ju rena åldermannen i laget nu med dina 29 år?

-Ja jag är ju en av de äldsta i laget nu och jag trodde inte att jag skulle tycka att det var såhär skoj att bli äldre i ett gäng. Jag minns vad jag själv tyckte om de ”äldre” spelarna när jag som ung kom upp i mitt första a-lag. Hoppas mina lagkamrater har bättre tankar om mig!

Sportchef Kimmo Eskelinen kommenterar förlängningen:

-Det känns såklart jätteskönt att ha klart med ”Kongo” redan nu. Alla vet hans betydelse för oss på planen och i sina bästa stunder håller han högsta Sverige-klass. Att ha med honom in i framtiden sänder fina signaler på att vi gör ett bra arbete i Warberg just nu, avslutar en nöjd Kimmo Eskelinen.