Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Information om säsongskort och seriepremiärerna Warberg IC!

21 september 2020 18:00

Vi har valt att till säsongen 2020/2021 inte sälja säsongkort under de premisser som varit tidigare säsonger. Vänligen tryck på inlägget för att läsa mer.


Vi har valt att till säsongen 2020/2021 inte sälja säsongkort under de premisser som varit tidigare säsonger. Du kan med andra ord inte köpa ett säsongkort som gäller för entré och en specifik sittplats, alternativt ståplats, så länge publikrestriktioner finns kvar.

Däremot så kommer vi att sälja säsongskort till dig som trogen supporter som önskar att köpa ett säsongkort hos oss under premissen att det endast kommer att gälla från den dagen som alla restriktioner hävs och vi får släppa på full kapacitet i Sparbanken Wictory Center igen.

Vi ber er om förståelse för beslutet då föreningen befinner sig i ett läge där vi inte kommer kunna utnyttja SWC´s fulla kapacitet och därmed kunna garantera säsongskortsinnehavarna det vi tidigare kunnat.

Önskar du att köpa ett säsongkort med ovanstående premisser vänligen skicka ett mejl till [email protected]. Warberg tackar dig för ditt stöd och förståelse.

Seriepremiärerna för dam- respektive herrlag.

Det har äntligen blivit dags för seriepremiärer. Premiärhelgen startar på lördag med att herrarnas Allsvenskan drar igång. Karlstad kommer på besök, klockan 15:00 startar den matchen. På söndag är det dags för SSL och match för vårt damlag. Då kommer Lund på besök och även den matchen startar klockan 15:00.

Med de restriktioner som finns kommer vi inte att sälja biljetter till att se matcherna på plats. Vi har endast tillåtelse att släppa in 50 personer i publiken och har valt att bjuda in våra partners. Hoppas att ni har förståelse för det och istället stöttar våra lag via webbsändningarna.

Vi kommer under veckan ut med en länk till respektive match och webbsändning. I samband med det kommer vi även att informera mer angående abonnemang hos respektive plattform för dam & herr, så håll utkik i våra sociala medier och på hemsidan.