PIX

Tung kväll i Sparbanken Wictory Center

1 oktober 2021 22:00
DAM

Det blev inget rafflande västkustderby. Pixbo var numret större i alla lägen och hade redan efter en spelad period 0-5 på tavlan. Slutresultatet blev tillslut 3-13.

Det blev en tung kväll för publiken som åter hade hittat tillbaka till Sparbanken Wictory Center. Med en period spelad hade hemmapubliken fått se fem baklängesmål och ett målvaktsbyte. Frida Bengtsson gjorde sin debut i Warbergs kassen för säsongen och fick ingen lätt uppgift denna kväll. Det var ett starkt Pixbo som forcerade fram på planen.

Men Warberg gav aldrig upp, i den avslutande perioden sitter också kontingarna. Med halva tredje perioden spelad gör Camilla Halldén säsongens första mål. Två minuter senare lirkar Amanda Johansson in bollen bakom Linnéa Wall i Pixbo målet. Hawerman gör med två sekunder kvar av Warbergs powerplay i slutet av matchen 3-11. Dock hinner gästerna göra ytterligare två mål och slutresultatet skrevs till 3-13.

Mål & assist Warberg: Camilla Halldén 1+0 Andrea Envall 0+2 Amanda Johansson 1+0 Sandra Hawerman 1+0 Nellie Wilhelmsson 0+1

Se highlights från matchen här: Warberg IC - Pixbo Wallenstam

Nu är det bara för laget att ladda om. Redan på söndag är det dags för nästa match. Den spelas på bortaplan mot KAIS Mora klockan 14:00 och ni ser den på SportExpressen Play.