Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Lund
LUND
Borta
Warberg
WIC

Förlust borta mot IBK Lund

29 augusti 2021 18:30
DAM

Det blev en förlust för damlaget borta mot IBK Lund denna söndags eftermiddag och därmed är damlaget utslaget ur Svenska Cupen. Slutresultatet mot IBK Lund skrevs till 4-3.


Det var Warberg som inledde målskyttet i matchen och tog ledningen efter drygt sex minuter av matchen var spelade. Men hemmalaget fick till en kvittering innan den första periodpausen.

Efter tio minuters vila kom Lund ut raskt och tog ledningen i matchen med mindre än 1 minut spelad. Innan perioden skulle gå till paus hade Warberg både kvitterat, genom Amanda Johansson och återtagit ledningen genom Cecilia Habib Westh.

Men i den tredje perioden var det hemmalaget som gjorde målen, trots att Warberg tilldelades ett straffslag. Lund kom ikapp genom en kvittering bara tre minuter in i den sista perioden och segermålet kom med drygt sju minuter kvar att spela.

Det gör att Svenska Cupen är över då Malmö FBC även vann dagens match mot Munka-Ljungby och går obesegrat ur gruppen och vidare till omgång 3.

Mål & assist i Warberg: Julia Johansson 1+1 Amanda Johansson 1+1 Cecila Habib Westh 1+0 Pernilla Hermansosn 0+1

Här näst väntar träningsläger i Kalmar för damlaget där träningsmatcher mot FBC Kalmarsund samt IBF Falun står på agendan innan det är dags för seriepremiär.