Fredag
05 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Torsdag
18 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 2 matcher
Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Coach Burman inför bortamatchen mot Kalmarsund

4 januari 2024 11:12
DAM

Vi har passat på att kolla läget med Coach Burman efter förlusten mot Täby och inför den kommande bortamatchen mot Kalmarsund.


Förra veckan var ni uppe i Stockholm och mötte Täby där det blev förlust. Vad tar ni med er efter den matchen?

-Vi tar med oss perioder i matchen där vi står upp bra både defensivt och offensivt. Men vi behöver vara bättre på att hålla i under längre perioder. Vi har några dippar som är för djupa och som skadar oss alldeles för mycket. Vi ska justera och bli bättre i veckan.

Detta var Sandras sista match, är ni på jakt efter någon ersättare?

-Först vill jag tacka Sandra för en fin tid, både spelaren och människan har bidragit väldigt mycket till Warberg över tid. Vi tittar väl alltid på möjligheter att förstärka laget, men samtidigt så ska det vara rätt person och spelare. Vi vill inte bara ta någon för att fylla på numerären. Om det blir så eller inte får vi se, men det är ett pågående arbete hela tiden!

Nu har ni mött alla lagen och serien vänder, vad upplever ni att ni behöver fokusera på under andra halvan av serien?

-Vi behöver bli jämnare i matcherna, komma närmre 60 bra minuter. Vi måste också få bort dipparna där vi släpper flera mål på kort tid, det blir för lång uppförsbacke att jobba ikapp.

Kalmarsund står för motståndet på söndag, senast ni mötte dem blev det seger i sudden. Hur bra koll har ni på Kalmarsund inför söndag?

-Vi har ganska bra koll på Kalmarsund, sedan kommer det arbetet fortsätta under veckan. Men Kalmarsund har en väldigt stark första formation som verkligen kom igång senast mot Lund. Så vi möter ett skickligt lag som likt oss är i poängbehov. Det kommer krävas en väldigt bra prestation för att vinna på söndag!

Vad kommer bli viktigt i erat spel för att ta poäng mot Kalmarsund?

-Det är som alltid, vi behöver sitta ihop defensivt, hålla dom på utsidan, vinna duellspelet både med och utan boll. Sedan behöver vi vara konstruktiva med bollen och spela ur pressen. Vi får inte fastna som vi gjorde första två perioderna mot Täby.

Hur är status i truppen?

-Emma är fortsatt borta och även Stina är tveksam. I övrigt ska alla vara tillbaka, sedan får vi se hur veckan artar sig med sjukdomar.

Vi tackar Andreas för pratstunden och önskar han och laget lycka till på matchen mot Kalmarsund.